slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Roba zaštitna kapija , bela, 62 - 106 cm

9.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
34
0
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

 

Roba sigurnosna rešetka za vrata ima podesivu širinu od 62 - 106 cm, i može se bezbedno i stabilno pričvrstiti na okvire vrata, stubove stepeništa i zidove bez bušenja.

Stezna rešetka se može koristiti  za vrata i za stepenice i stoga je idealna sigurnosna rešetka za decu i kućne ljubimce.

Ukupna visina 71 cm. Kada se koristi kao stezna rešetka: jednostavna montaža za 3 minuta - postavite zaštitnu rešetku između zida i ograde stepeništa ili u okvir vrata, podesite zavrtnje i gotovi ste!

Alternativne opcije pričvršćivanja uključuju upotrebu dvostrane lepljive trake ili  ušrafljivanje u zid.

Zaštitna rešetka  je dostupna u  belo lakiranoj boji. Važno: Zaštitna rešetka za vrata i stepenice bez funkcije vrata ili prolaza.

 

Materijal:

Osnovni materijal: iverica
Ostali materijali: plastika i metal

Za uzrast

od 0 do 24 meseca

Dimenzije i težina:

Š x D x V: 114,0 x 4,8 x 71,0 cm
3,16 kg

EAN:

4005317246321

 

Lako se čisti vlažnom krpom

Belo lakirana Roba sigurnosna rešetka za vrata sa podesivom širinom od 62 - 106 cm može se bezbedno i stabilno pričvrstiti na okvire vrata, stubove i zidove, čak i bez bušenja. Stezna rešetka se može koristiti kao kapija za vrata i kapija za stepenice i stoga je idealna sigurnosna rešetka za decu i kućne ljubimce. Ukupna visina je 71 cm. Kada se koristi kao stezna rešetka: jednostavna montaža za 3 minuta - postavite zaštitnu rešetku između zida i ograde stepeništa ili u okvir vrata, podesite zavrtnje - i gotovi ste! Alternativne mogućnosti montaže uključuju upotrebu dvostrane lepljive trake ili  ušrafljivanje u zid. . Stezna rešetka bez funkcije vrata ili prolaza razvijena je u Nemačkoj prema poslednjem bezbednosnom standardu EN 1930 : 2011. Svi korišćeni materijali su testirani na štetne materije i sertifikovani. Pored toga, sigurnosna rešetka nosi pečat kvaliteta EPH Instituta za drvnu tehnologiju. Lak koji se koristi je otporan na pljuvačku i nežan prema koži. Sve površine se mogu brisati. Roba proizvodi omogućavaju deci da otkriju svoj svet i dožive mnoge divne trenutke zajedno sa svojim roditeljima i drugarima.

ID Oglasa: #161778756
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.