slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Safety 1st prenosna zaštita za krevet, 18 meseci do 5 godina

3.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
63
1
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Kartonska kutija oštećena u transportu sa jedne strane

 

 

  • PRENOSNA ZAŠTITA ZA KREVET ZA SVAKO PUTOVANJE VAŠEG DETETA– pogodno za decu od 18 meseci do 5 godina
  • ODGOVARA STANDARDNIM I KREVETIMA SA LETVICAMA – kompatibilna sa dušekom dimenzija dužine do  156cm i debljine od 10-23cm 
  • SAVRŠENA ZA PUTOVANJA – zaštita je kompaktno sklopiva i laka za transport
  • STABILNO POSTAVLJANJE SA METALNIM RAMOM – kombinacija mrežaste unutrašnjosti osigurava sigurnu upotrebu za decu 

Safety 1st prenosna zaštita za krevet pogodna je za decu od 18 meseci do 5 godina (maksimalne težine 22 kg) i čini spavanje u njihovom krevetu sigurnim iskustvom. Pomaže da deca slučajno ne ispadnu iz kreveta. Spušta se kako bi vaše dete lako pristupilo krevetu.  

Kompaktno se sklapa i lako se nosi što je čini zgodnom za putovanja i odlaganje. Ovaj Safety 1st proizvod ne predstavlja rizik za decu - dok je ram od metala, unutrašnjos je od mreže i kontura od tkanine.   

Dimenzije postavljene: 106 (D) x 37 (Š) x 42.5 (V) cm

Održivost
Safety 1st prenosna zaštita pogodna je z decu od 18 meseci do 5 godina (maksimalno 22 kg) i osigurava da vaše dete udobno spava bez ispadanja iz kreveta.

Kompaktno sklapanje
Idealna za odlaganje i transport, ova zaštita za krevet sklapa se do kompaktne veličine i zauzima veoma malo prostora za odlaganje.  

Dimenzije sklopljene: 71 (D) x 7 (Š) x 42 (V) cm.

Lakoća upotrebe
Za pogodnost roditelja, dolazi potpuno sklopljena. Jednostavno rasklopite zaštitu za krevet dok nije zaključana u poziciji  i skliznite bele šipke ispod dušeka. Osigurajte da je čvrsto gurnuta pod dušek. Zaštita se sklapa na dole što olakšava vašem detetu ulazak i izlazak iz kreveta.  

Kompatibilnost
Ova zaštitta za krevet može se koristiti u kombinaciji sa standardnim i letvičastim krevetima. Kreveti moraju imati minimalnu dužinu od 156 cm sa dubinom dušeka između 10 cm i 26 cm. Ovu ogradu za krevet ne treba koristiti na površini za spavanje koja je više od 60 cm od poda.

Ko su Safety 1st?
Safety 1st vam donosi niz proizvoda  dizajniranih da podrže razvoj vaše bebe u svakoj fazi i da istraživanje učine sigurnim i zabavnim. Dizajn, imajući na umu roditelje, serija Safety 1st nudi rešenja za poboljšanu bezbednost dece.

Od bezbednosti automobila, putovanja, vremena obroka, zdravlja i higijene, bezbednosti u kući, u zatvorenom i napolju, Safety 1st pruža praktična rešenja

ID Oglasa: #162999518
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.