slika
slika
1 od 2

TESLA SMART Clever baba camera

59 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

TESLA SMART Clever baba camera

 

SPECIFIKACIJE:

 

Rotacija kamere po dve ose
Funkcija pomeranja i nagiba omogućava da se kamera rotira u oba smera. U kombinaciji sa visokokvalitetnim širokougaonim sočivom, uvek možete da vidite šta se dešava u prostoriji. Takođe možete lako da kontrolišete rotaciju kamere preko mobilne aplikacije.


Dvosmerna komunikacija
Pametna kamera za bebe Tesla B200 ima ugrađen mikrofon i zvučnike. Tako možete ne samo da čujete sve, već i da razgovarate sa svojom bebom i da je utešite, čak i kada nije u sobi.

 

Noćno svetlo
Kamera ima podesivi režim noćnog svetla i šarenu skalu boja. Ovo može pomoći deci koja se plaše mraka da zaspu. Pozadinsko osvetljenje se može kontrolisati daljinski.

 

Automatsko obaveštenje ako postoji problem
Ne morate da vas stalno ometa pametni telefon. Ako senzor pokreta ili zvuka otkrije aktivnost, pametna kamera će vas odmah obavestiti. Na taj način nikada ne morate da brinete.


Stvorite savršeno okruženje
Senzori temperature i vlažnosti vas upozoravaju kada nešto nije u redu. Da li je soba prevruća i vaše dete bi se moglo probuditi? Možete lako da prilagodite sobnu temperaturu ili vlažnost u kombinaciji sa vašim drugim pametnim uređajima, kao što su termostat, odvlaživač ili obrnuto, ovlaživač.

 

Pametna kamera koja brine o vašem detetu
Mali nestašnici su puni energije, pa je važno da ih držite na oku danonoćno. Tesla pametna kamera za bebe B200 radi upravo to za vas. Ima funkciju pomeranja i naginjanja koja omogućava kameri da se rotira za 355 stepeni horizontalno i 85 stepeni vertikalno. Tako da možete gledati mališana iz bilo kog ugla, bez obzira šta rade.

 

Udobno da li se beba igra ili spava
Senzori kontinuirano prate temperaturu i vlažnost u prostoriji. Možete postaviti upozorenja kada se prekorače unapred definisana ograničenja. Ako je vaš dom opremljen Tesla termostatima i drugim senzorima, možete lako podesiti temperaturu i vlažnost na daljinu. Da li vam se dom čini previše vrućim? Možete podesiti temperaturu za nekoliko sekundi. Da li je vaše dete nemirno noću i ne može da zaspi? Pusti uspavanku.


Noćno svetlo
Da li se vaša deca plaše mraka? Stvorite umirujuću atmosferu za njih pomoću noćnog svetla.

Dadilja koja je 100% pažljiva i nikada ne gubi budnost
Tesla pametna kamera za bebe B200 opremljena je pametnim senzorima pokreta i zvuka. Ako uređaj otkrije kretanje ili čuje plač, šalje alarm aplikaciji telefona. Infracrvena funkcija noćnog vida radi do udaljenosti od 10 metara, čak i u potpunom mraku. Ovo je korisno kada ste u dnevnoj sobi ili posetite komšije uveče.

 

Odlične funkcije koje će vas informisati
CMOS senzor rezolucije 2 megapiksela 1/2,9 inča sa promenljivom brzinom kadrova pruža dovoljno oštru sliku da se vide i najmanji detalji. Snimci se mogu bezbedno čuvati na MicroSD kartici kao iu oblaku. Pametna kamera za bebe može se povezati na Vi-Fi mrežu od 2,4 GHz.


- Micro USB konektor za napajanje
- Skladištenje u oblaku da
- Rezolucija 1920 k 1080 pk
- Tip senzora 1/2 9" 2 MPk, CMOS
- IR rastojanje ≤10 m
- Objektiv 3,6 mm F2.0
- MicroSD kartica za skladištenje
- Potrošnja energije USB 5 V | 1 A
- Dimenzije 78 × 83 × 153 mm
- Veza Vi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
- Mobilna aplikacija TESLA Smart Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+

 

ID Oglasa: #166184554
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.