slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

TRUELIFE NannyCam R3 Smart rotary baby monitor Smart applica

68 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

TRUELIFE NannyCam R3 Smart rotary baby monitor Smart application

 

SPECIFIKACIJE:

 

Imajte potpuni mir znajući da je vaša beba dobro. TrueLife NanniCam R3 inteligentni monitor za bebe je nenametljiv monitor koji osigurava da možete paziti i na svoju bebu i na starije dete gde god da se nalazite. Bebi monitor se lako može upariti sa vašim mobilnim telefonom i aplikacijom TrueLife Smart, koja u potpunosti radi na mađarskom jeziku. Ne samo da možete da pratite šta vaše dete radi, već možete da podesite i razne pametne funkcije. Sve je jednostavno, brzo i sigurno. Rotirajući monitor za bebe stalno prati oblast u kojoj se beba nalazi i nudi njenu Full HD sliku. Može da otkrije kretanje, zvuk i temperaturu i da vas na vreme upozori ako nešto nije u redu. Istovremeno, uspavanke pomažu da se beba uspava i stvori udobno okruženje za njega.


Možete videti sve sa bilo kog mesta

TrueLife NanniCam R3 Smart rotirajući monitor za bebe može pratiti kretanje rotiranjem. Pored toga, širokougaono sočivo vidi svaki ugao i automatski aktivira funkciju noćnog vida u mraku. Domet bebi monitora je neograničen zahvaljujući internet konekciji i sigurno neće spavati čak i ako je ekran vašeg telefona isključen. Snima svaki pokret i zvuk i šalje obaveštenja na vaš telefon. Uređaj takođe može da snima na SD karticu u režimu 24/7.


Aplikacija TrueLife Smart da nikada ništa ne propustite

Koristeći aplikaciju TrueLife Smart, koja u potpunosti radi na mađarskom, jednostavno uparite TrueLife NanniCam R3 Smart sa svojim telefonom ili drugim pametnim uređajem. Dakle, ne trebaju vam nikakve dodatne jedinice. Nalog se može deliti sa drugim ljudima, kao što su partner ili baka i deda, a broj učesnika nije ograničen. Aplikacija TrueLife Smart takođe koristi petoslojnu bezbednosnu tehnologiju sa vojnom AES šifrovanjem podataka, tako da ne morate da brinete o spoljnim upadima. Vaša beba je bezbedna na taj način. Zašto takva zaštita? Čuvamo vaše najveće blago.

 

U isto vreme štiti i umiruje

Pomoću aplikacije TrueLife Smart možete da prilagodite TrueLife NanniCam R3 Smart bebi monitor tako da odgovara vama i potrebama vašeg deteta. Za vaš mir, pametni senzor snima zvuk, kretanje i temperaturu i obaveštava vas na telefonu kada dođe do promene. Bebi monitor nudi umirujuće uspavanke i čak može da oponaša otkucaje vašeg srca. Ako vaše dete više voli da reaguje na vaš glas, možete da komunicirate sa njim koristeći dvosmernu komunikaciju. Starija deca će ceniti ovu funkciju.

 

ID Oglasa: #166185199
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.