slika
slika
slika
slika
1 od 4

TRUELIFE NannyCam R5 camera baby monitor

123 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

TRUELIFE NannyCam R5 camera baby monitor

 

SPECIFIKACIJE:

 

TrueLife NanniCam R5 - Rotirajući monitor za bebe koji ništa ne propušta
Svaki roditelj želi da pazi na svoje dete, bilo da je beba ili starije dete. Sa TrueLife NanniCam R5 rotirajućim bebi monitorom za 360° , možete biti sigurni da ćete snimiti svaki pokret i zvuk sa kristalno jasnom. Najsavremenija kamera od 720p i LCD od 5 inča upareni sa roditeljskom jedinicom pružaju impresivnu, oštru sliku na dometu do 300 metara. Opremljen automatskim noćnim vidom, bezbednost vašeg deteta je beskompromisna, čak i u mraku. Roditeljska jedinica, dostupna na nekoliko jezika, omogućava vam da kontrolišete rotaciju monitora, pruža sveobuhvatan pogled na prostoriju, a LED zujalica ukazuje na aktivnost. Bebi monitor služi i kao termometar i ima dvosmerni komunikacioni sistem, biblioteku od 8 umirujućih uspavanki i podsetnik za hranjenje. Uprkos dugom trajanju baterije, možete dodatno optimizovati potrošnju energije korišćenjem VOKS režima.

 

Pokrivenost od 360°
Koristite roditeljsku jedinicu da kontrolišete TrueLife NanniCam R5 da biste pokrili sve oblasti od interesa u dometu od impresivnih 300m. Sa svojom rotacijom od 330° horizontalno i 135° vertikalno i širokougaonim sočivom, ovaj monitor za bebe pruža pun pogled od 360° . Uživajte u savršenom iskustvu na LCD ekranu od 5" zahvaljujući visokoj rezoluciji 720p kamere i automatskom noćnom vidu, koji se aktivira u uslovima slabog osvetljenja.

 

Inovativne funkcije
Naš bebi monitor je bogat funkcijama koje poboljšavaju funkcionalnost. LED zujalica roditeljske jedinice se pali da vas upozori na aktivnosti u bebinoj sobi. Možete držati klimu u prostoriji pod kontrolom pomoću praćenja temperature i alarma. Umirite svoju bebu na daljinu dvosmernom komunikacijom ili puštanjem jedne od 8 unapred podešenih uspavanki. Roditelji takođe smatraju da je funkcija podsetnika na hranjenje veoma korisna.

 

Trajnost i svestranost
Monitor za bebe, koji se može povezati sa do 4 kamere, obezbeđuje do 8 sati rada na ekranu. Trajanje baterije se produžava na 16 sati u VOKS režimu, gde ekran roditeljske jedinice svetli samo kada se detektuje zvuk. Ovaj svestrani monitor može da se montira na zid pomoću priloženog kompleta ili se može pričvrstiti na krevetić pomoću TrueLife NanniCam držača, koji se može kupiti zasebno. Ovo obezbeđuje čistu instalaciju bez bušenja, čak i u pokretu.


Vertikalna i horizontalna rotacija
Sa rotacijom od 330° horizontalno i 135° vertikalno, kamera pruža pun pogled od 360° horizontalno i 180° vertikalno, ne ostavljajući nijedan ugao neprimećenim.

 

Jasnoća visoke definicije
Rezolucija od 720p garantuje visokokvalitetne slike od kamere do roditeljske jedinice.

 

5" LCD ekran
Uživajte u jasnom i lako čitljivom ekranu na 5-inčnom LCD ekranu roditeljske jedinice od 720p.

 

Automatski noćni vid
Kamera automatski uključuje infracrvene LED diode za režim noćnog vida kada padne mrak, čuvajući vaše dete bezbednim 24/7.


Prošireni opseg
Uživajte u slobodi kretanja u svom domu uz domet roditeljske jedinice do 300 metara.

 

Senzor temperature
Pratite sobnu temperaturu vaše bebe preko ugrađenog senzora, koji prenosi vrednosti temperature na displej roditeljske jedinice.

 

Podsetnik za hranjenje
Korisno upozorenje vas obaveštava kada je vreme za hranjenje ili lekove, osiguravajući da nikada ne propustite raspored bebe.

 

VOKS režim za uštedu energije
Uštedite bateriju uz VOKS režim, koji vas upozorava samo kada se detektuje buka u sobi vaše bebe.


Trajanje baterije je do 16 sati
Roditeljska jedinica radi do 8 sati sa uključenim ekranom i do 16 sati u VOKS režimu.

 

Dvosmerna komunikacija
Dvosmerna audio funkcija monitora vam omogućava da daljinski utešite bebu svojim glasom.

 

Umirujuće uspavanke
Monitor je opremljen sa 8 uspavanki koje pružaju umirujući zvučni pejzaž koji će pomoći vašoj bebi da zaspi.

 

Može se pričvrstiti bilo gde
Monitor možete montirati na zid pomoću priloženog kompleta ili ga pričvrstiti na svetiljke, kao što je krevetić, koristeći opcioni TrueLife NanniCam nosač.


Podrška za više kamera
Povećajte svoju vidljivost tako što ćete upariti do četiri kamere sa jednom roditeljskom jedinicom za sveobuhvatnu pokrivenost.

 

ID Oglasa: #166188787
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.