slika
slika
slika
1 od 3

TRUELIFE VM3 NannyTone Digital baby monitor with batteries

59 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

TRUELIFE VM3 NannyTone Digital baby monitor with batteries

 

SPECIFIKACIJE:

 

Pazite na svoje mališane čak i kada niste u istoj prostoriji. TrueLife NanniTone VM3 digitalni audio bebi monitor detektuje i prenosi sve zvukove do roditeljske jedinice na udaljenosti do 800 m u nerazvijenim područjima i do 300 m u zgradama. Pre nego što dođete do bebe, zahvaljujući opciji dvosmerne komunikacije, možete da je smirite uz pomoć bebine cucle. Takođe možete birati između 8 integrisanih uspavanki. Pored toga, koristan je i tihi režim sa funkcijom vibracije. Ugrađene baterije obe jedinice imaju veoma dug vek, ali ako se isprazne, bebisiterka će vas na vreme upozoriti. Isto tako, odmah ćete znati da li se signal izgubi ili senzor detektuje nisku ili visoku temperaturu u bebinoj sobi.


Sa TrueLife NanniTone VM3 cevčicom za bebe možete čuti čak i najsitnije štucanje na udaljenosti do 800 m u neizgrađenim područjima i do 300 m u zgradama. VOKS režim takođe štiti bateriju, jer se cucla za bebe zaista aktivira samo kada detektuje zvuk. Intenzitet osetljivosti koji se može izabrati. Ipak, baterija traje dugo: do 7 sati za roditeljsku jedinicu i do 10 sati za dečiju jedinicu. Punjenje je veoma jednostavno uz priloženi USB-C konektor. Obe jedinice se mogu napajati iz pover banke.


Umiruje bebu čak i iz daljine

Flašica za bebu omogućava dvosmernu komunikaciju, tako da možete da umirite svoju bebu u pokretu. Integrisane uspavanke su takođe praktične. Možete izabrati onu koja se vašem detetu najviše sviđa između 8 unapred podešenih podešavanja. Njihova jačina se može podesiti. Noću ćete ceniti korišćenje bebi monitora kao malog svetla nakon što prigušeno svetlo umiruje decu.


Sigurnost u svim uslovima

Za brzi pregled, roditeljska jedinica je opremljena LCD displejom i ukazuje na gubitak signala, nizak nivo baterije i nisku ili visoku sobnu temperaturu. Prenos digitalnog signala je siguran, tako da ne morate da brinete da će vaš signal biti presretnut. Roditeljska jedinica se takođe može pričvrstiti za pojas pomoću praktičnog kopče za kaiš. Međutim, ako ga slučajno odložite negde, možete koristiti dečiju jedinicu i tražilo glasa da pronađete roditeljsku jedinicu. Dečja jedinica se može upariti sa najviše dve roditeljske jedinice.

ID Oglasa: #166184638
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.