slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Victure BM24 2.4 inca Bebi monitor Baby alarm

4.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
62
5
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Baby Monitor, Monitor with Infrared Night Vision,2.4-inch Screen, Digital Surveillance Camera and Audio, VOX Mode, Temperature Sensor,8 Lullabies, Alarm Function, Indoor,480P

 

YOTON ? 【2,4-inčni ekran i prenosivi dizajn male veličine】: Ioton prenosiva bežična video kamera za bebe usvaja visokokvalitetni 2,4-inčni TFT LCD ekran u boji, iste veličine je lako nositi, a veći ekran je lako posmatrati, roditeljska jedinica IOTON-a bebi monitor kojim se može upravljati i nositi ga lako jednom rukom.


? 【Dvosmerni razgovor i uspavanke】: Kada beba plače, možete saznati i komunicirati sa njom preko bebi monitora prvi put da biste umirili bebu, takođe možete da svirate uspavanku da beba ponovo zaspi .


? 【Šifrovana bezbednost i pokrivenost daljinskim signalom】: Ioton bebi monitor koristi najnoviju 2,4GHZ FHSS bežičnu tehnologiju (nije potreban ViFi), štiti privatnost vaše bebe od hakera.


? 【Infracrveni noćni vid i Vok režim】: Opremljen infracrvenim svetlima i senzorima, ovaj video monitor za bebe automatski se pretvara u crno-beli noćni vid kada se detektuje slabo osvetljenje. U VOKS režimu, ekran će spavati radi uštede energije. Kada se detektuje zvuk, automatski će se aktivirati, nećete morati sve vreme da buljite u ekran i imaćete više privatnog vremena da se fokusirate na stvari koje volite. Preporučujemo da koristite VOKS režim za bolji korisničko iskustvo


? 【Alarm i senzor temperature】: Podesite alarm preko bebi monitora da nas podseti da nahranimo bebu ili da nas podseti da proverimo da li treba da promenimo pelenu itd. Bebi monitor ima funkciju praćenja temperature, što vam može pomoći da pratite temperaturu sobe vaše bebe u realnom vremenu i obezbedite bezbedno i udobno okruženje za vašu bebu. Ioton bebi monitor je nesumnjivo najbolji izbor za novog roditelja.

ID Oglasa: #160507158
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.