slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Wi Fi kucna Kamera za bebe decu

2.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
96
5
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Opis

〖apsolutna zaštita za vašu porodicu〗– Vinees monitor za bebe sa kamerom pruža 8Ks digitalni zum, 1080P HD jasan kvalitet slike sa opsegom rotacije od 350° horizontalno i 100° vertikalno, pokrivajući svaki ugao vašeg doma. snimanje više detalja udaljenih objekata bez narušavanja kvaliteta slike dok zumirate i umanjujete. Napredni noćni vid sa IR rastojanjem do 32 stope, takođe vam omogućava da pazite na svoj dom bilo kada i bilo gde.

〖Pokret/zvuk/pokret lica i alarm u realnom vremenu〗– Unutrašnja kućna VIFI kamera podržava detekciju pokreta, lica i zvuka, kada se detektuje plač osobe ili bebe, aplikacija će gurnuti poruku alarma i 10s video, obavestiti vas da li je vaš beba ili kućni ljubimac plače ili da li neko provaljuje.

〖Dvosmerna audio komunikacija i rad sa Aleka-om〗– Ugrađeni mikrofon i zvučnik od 36dB protiv buke i zvučnik, koji vam omogućavaju da budete u kontaktu sa svojom bebom, porodicom ili kućnim ljubimcem bilo gde u bilo koje vreme. Takođe, kamere za kućne ljubimce sa aplikacijom za telefon mogu biti kompatibilne sa Aleka-om, zamolite Aleka da pokaže gde god imate ovu vifi kameru. (imajte na umu: kućna kamera radi sa 2.4GHz Vi-Fi mrežama, a ne 5GHz Vi-Fi).

〖Izuzetno velika 512GB Sd kartica i metoda skladištenja u oblaku〗– Zaštitna kamera ima Senior Encription Video metode skladištenja po izboru: microSD karticu (maksimalno 512 GB, memorijska kartica nije uključena) i Cloud Storage kako bi se izbegli mogući rizici. Ugrađena tehnologija Smart H.264, koja štedi više od 5 puta prostora za skladištenje u odnosu na druge kamere. Radna temperatura: 14 °F~131 °F.

〖Široka aplikacija i deljenje uređaja〗– IP kamere se široko koriste u nadzoru kuće/kancelarije/prodavnice. Takođe je dobar izbor za negu beba/negu starijih/negu kućnih ljubimaca kada ste napolju ili ste zauzeti. Pametna aplikacija podržava više kamera u zatvorenom prostoru i istovremeno prikazuje 4 video snimka uživo na jednom ekranu, pomažući da se sve stvari pregledaju direktno na iPhone-u i Android-u da vaša porodica lako zaštiti svoj dom i imovinu i deli kameru sa slatkim uspomenama.

ID Oglasa: #160675916
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.