slika
slika
slika
slika
1 od 4

Winees kamera WiFi za bebe

2.500 din

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
79
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Maki
Član od 20.02.2019.
Svi oglasi
Apsolutna zaštita za vašu porodicu Winees monitor za bebe sa kamerom pruža 8X digitalni zum, 1080P HD jasnu sliku s rasponom rotacije od 350° horizontalno i 100° vertikalno, pokrivajući svaki kutak vašeg doma. snimanje više detalja udaljenih objekata bez narušavanja kvaliteta slike dok zumirate i umanjujete.  Napredni noćni vid sa IR daljinom do 32 stope, takođe vam omogućava da pazite na svoj dom bilo kada i bilo gde.

MotionSound Face Motion Alarm u realnom vremenu Unutrašnja kućna WIFI kamera podržava detekciju pokreta, lica i zvuka, kada se detektuje plač osobe ili bebe, APP će gurnuti poruku alarma i 10s video, obavijestiti vas da li je vaš beba ili ljubimac plače ili da li neko provaljuje.

Dvosmjerna audio komunikacija i rad sa Alexaom Ugrađeni mikrofon i zvučnik od 36dB protiv buke i zvučnik, koji vam omogućavaju da budete u kontaktu sa svojom bebom, porodicom ili kućnim ljubimcem bilo gdje. Također, kamere za kućne ljubimce s aplikacijom za telefon mogu biti kompatibilne s Alexa-om, zamolite Alexa da pokaže gdje god imate ovu Wi-Fi kameru.  (Imajte na umu: kućna kamera radi sa 2,4GHz Wi-Fi mrežama, a ne 5GHz Wi-Fi.

Extra Large 512GB Sd Card  Cloud Storage Method Sigurnosna kamera ima Senior Encryption Video metode skladištenja po izboru: microSD karticu (maks. 512 GB, memorijska kartica nije uključena) i Cloud Storage kako bi se izbjegli mogući rizici. Ugrađena tehnologija Smart H.264, koja štedi više od 5 puta prostora za skladištenje u odnosu na druge kamere.  Radna temperatura: 14 ° F~131 ° F.

Široka aplikacija i dijeljenje uređaja Ip kamere se široko koriste u nadzoru kuće/kancelarije trgovine. Takođe, dobar je izbor za negu beba/negu starijih/negu kućnih ljubimaca kada ste vani ili ste zauzeti.  Pametna aplikacija podržava više kamera u zatvorenom prostoru i istovremeno prikazuje 4 videa uživo na jednom ekranu, pomažući da se sve stvari pregledaju direktno na iPhone i Android uređaju, da vaša porodica lako zaštiti svoj dom i imovinu i dijeli kameru sa slatkim uspomenama.
ID Oglasa: #159620572
Informacije

TEL: 064-555-00-03

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.