slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Zaštita protiv otvaranja na ključ

800 din

Rumenka
Kao novo - nekorišćeno
266
13
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivana
Član od 22.11.2017.
Svi oglasi
   Zaštita za decu protiv otvaranja za nameštaj vrata i naravno neke druge primene na ključ.
Samolepljiv je u paketu vam je jedn ključ. Idealna stvar ukoliko vam diraju neka dokumenta bilo koju robu još pogotovo ukoliko vam je veoma bitna.
Može se namontirati bilo gde.  
Na jednoj slici je prikazano na harmonika vratima, dok na drugoj postavljena lično kod mene na ormanu koji su baš preturali a naravno nije za njih.
Imam u beloj boji kao i u crnoj varijanti.
U vezi ovakvih stvarčica imam dosta modela pa možete pogledati na mojim oglasima.
Ukoliko vam treba dodatna informacija naravno tu sam za vas

***************************************************** 

U vezi slanja ponuđene su vam opcije na zadnjoj slici pa možete pogkedati i odlučiti koja vam varijanta najviše odgovara.
ID Oglasa: #140685705
Informacije
Šaljem post ekspresom ili preko pošte, na zadnjoj slici su varijante za slanje koje postoje i cene su različite. Molim Vas da pogledate i odlučite naravno. Dobijate broj paketa za svaki slučaj da imate. Molim Vas da pročitate oglas do kraja kao i da prelistate sve slike na oglasu. Hvala vam i ukoliko budete imali pitanja posle toga tu sam za Vas.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.