Market Parket

Beograd

Član od: 25.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Podne obloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Danas sam bila u radnji u Zemunu u Cara Dušana da kupim ovaj laminat po ceni od 1699 din kako piše u oglasu i odustala sam od kupovine zato što nije ta cena već 1890 dinara! Znači otvoreno dovode u zabludu kupce i reklamiraju se ovde na kupujemprodajem davajući lažne informacije o cenama. Na moj komentar u privatnoj poruci na KP dobila sam odgovor da proverim u drugoj radnji. ..

Građevinarstvo > Podne obloge

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni je gospodin toliko neprofesionalan i los u komunikaciji da je to vec bezobrazluk. .. Pored toga ga ne interesuje ni da odgovori na poruke koje sam poslao. .. Ova ocena je cisto opomena da se budete obazrivi u saradnji sa doticnim korisnikom. Naime, roba je kao prvo neprofesionalno upakovana, tako da su ostecenja na istoj moguce nastala u transportu, ukoliko vec nisu postojala pre nego je ista i poslata. Za narudzbinu sam se cuo sa uposljenikom doticnog, iako je on rekao da ce cena postarine iznosti 250din, uposljenik 450din, a kurir koji je posiljku i doneo 1 700din. Napomena: Sa korisnikom se moze saradjivati, ali morate biti detaljni oko svega, jer ga necete interesovati nakon isporuke! Hvala na saradnji. Sve najbolje!

Građevinarstvo > Podne obloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kominikacija spora. Cekanje na odgovor 2 dana. Laminat stigao ostecen, filc oljusten, lose pakovanje. Brza posta AKS verivatno ima uticaja na ostecenja ali laminat je po misljenju majstora ne druga klasa nego vanklasni.
Dragi Mirko, prvi put je da dobijemo losu ocenu i utice na reputaciju nase dugogodisnjeg profila na KupujemProdajem, laminat je zapakovan bio normalno prilikom slanja, ali je sluzba AKS ostetila robu, da li postoji mogucnost da nadjemo resenje za nas i vas?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.