Milan Zeleznik, PC prodaja !

Beograd | Čukarica

Član od: 05.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Reših da sarađujem sa čovekom zbog 1250 pozitivnih ocena, ali se ispostavilo da su ove 3 negativne (od sada 4) mnogo važnije. Prodavac ne prihvata reklamacije ukoliko je predmet koji vam stigne neispravan. Njegov izgovor je da je on to probao i da ga ne zanima dalje. U ovom slučaju, poslao mi je neispravnu grafiku, koju je prodavao kao ispravnu. Ne bih dalje trošio vreme, on će svakako naći neko opravdanje za ovo u komentaru ispod. VAŽNA NAPOMENA: Za svaku prevaru čija vrednost prelazi 5.000,00 din, može da se podnese krivčna prijava. To uradite kako bi ste zaštitili i sebe, a i ostale. Budite pametni, nemojte pretiti i sl, rizikujete da on Vas tuži.
Ako Damir laze, slika ne laze: https://imgur.com/a/eNGFP (obrisite razmake u linku ako ih ima). Graficka je poslata apsolutno testirana i ispravna, sto gornji link dokazuje. Dakle covek prosto govori neistinu. U svim mojim oglasima stoje pravila kupoprodaje koji moraju i trebaju da se postuju. Radnu garanciju za komponente dajem iskljucivo pri licnom pruzimanju, a nikako kad se salje kurirskim sluzbama. Sta se desilo sa grafickom od trenutka predaje paketa (a bila je vrhunski zapakovana) u ruke kurira do trenutka kad je on probao graficku ja ne znam. Mozda se istumbala u transportu, mozda je on pokvario nestrucnim rukovanjem (prikacio neispravno napajanje i slicno). Iz tog razloga ja ne mogu garantovati ispravnost tehnicke robe kad se salje kurirskom sluzbom. Tako da ne znam zasto je on ocekivao da cu ja prekrsiti svoja pravila kupoprodaje i uvaziti mu reklamaciju. P.S. On je kupio dve graficke karte od mene, pored ove kupio je i GTX 560 2GB koja mu radi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.