Mišo 0656611888

Beograd

Član od: 05.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Dodatna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Po prijemu programatora, odmah nakon 5 minuta sam utvrdio da nije ok, dotični prodavac me je okretao probaj ovo probaj ono, sve meni to bilo smešno jer vidim da uredjaj nije ok, nego ajde probam ja to sve kako on kaže, medjutim programator neradi. Lepo sam mu ko čoveku predložio odmah da mu to vratim medjutim on samo me vrlometio oko raznih priča, doduše mnogo lepo zna da piše samo da ne vrati novac. Medjutim posto sam ELEKTRONIČAR po struci, ja lepo sednem upalim osciloskop i vidim sta sve nevalja na dotičnom programatoru. Znaci NEGATIVNA. Jer kaže venčan sam sa njimi PRETI kao ce i on mene negativno da oceni, Ima veliki broj pozitivnih ocena, žao mi je sto se prodao za sitnu lovu. Ujedno apel na administraciju da ovakvim članovima kad se ovako nešto desi, treba da reaguju. CITIRANJE ČLANA -. .. ja nisam u obavezi da budem na zici svakom ko ima problem. .. -. .. pa sad racunajte da ste se vencali s njim. .. -. .. na rodjendanu sam i kuckam ko budala na telefonu, nisam u mogucnosti da pristupam vasem racunaru Čak sam mu i pristup dao na mom računaru da me uveri da je ok uredjaj, ali on to sve vešto izbegavao. Neznam kako je sa ostalima radio , ali kod mene se obrukao.
Programator nije mogao biti pokvaren jer je poslat nov,kao i drugom clanu par dana ranije: Respect! 10+ 24.03.2014 Saša Popović (član od 14.08.2013) USB Bios Programer 2012 Opis iz oglasa tačan: Da Komunikacija protekla dobro: Da Ispoštovan dogovor: Da Sve po dogovoru i profesionalno. Svaka preporuka za gospodina Mišu. S obzirom da me clan poceo vredjati i ucenjivati,umesto da kao covek kaze da ne zna da se snadje ili da mu ne odgovara pa bi resili,poceo da pljuje po meni i ucenjuje me,cak i ultimatume daje tipa: Saša Odgovori OPCIJE !!! 1.Vracam programator-vi meni novac(i pozitivna ocena) 2.Ne vracate novac (i negativna od mene) i posle toga ja mogu da promenim ono sto nevalja na njemu,a nevalja mnogo toga. Ovo je poslednaj poruka od mene. Pozzz Sto jasno govori da je sam pokvario uredjaj ukoliko jeste pokvaren,ali i da zna vec sta ne valja na programatoru koji kako je rekao ne moze ni da pokrene a demantuje sebe: Prvo nije ultimatum nego sam celog dana presedeo prvo da ga nateram da radim,e onda je prikacen na osciloskpu i probana su IC kola kako i sta izlazi od impulsa koje treba da ima,nasao sam konkretno sta nevalja,a nealja mnogo toga,doduse nije skupo sve da se zbere ceo programator delovi da se poruce kosta 10e,ali je veca muka napraviti ga.Elem da ne duzim ovo je stiglo kod mene neispravno i gubio sam vreme dzabe,ali nije mi zao ejr sam nakraj nasao problem,koji nije kako vi tvrdite do mene,vec do samog uredjaja,on jedino moze da odradi PIC kolo i seriju 24 eproma jer toliko je ispravno na njemu. I za kraj ponudio sam vam ili ga vracam ili ga ne vracam na vama je. Znaci ,cim navodi sta moze da odradi,znaci da mu je pristupio. Sramotno je ovako se ponasati i koristiti mogucnost davanja negativne ocene kao orudje da bi se postiglo nesto sto nije tudja krivica. Neka gospodinu ide na cast i hvala na oceni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.