Mix Doo

Beograd | Stari grad

Član od: 01.10.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati u najširem mogućem luku. Mesec dana čekam pošiljku. Prvo ih kontaktiram preko KP, usmere me na njihov sajt. Ok, naručim proizvod. Prođe 3 nedelje od naručivanja, krenem da se raspitujem preko maila šta se dešava, na šta mi odgovaraju da posle porudžbine se mora potvrditi telefonom, i još se ljute i počnu sa uvredama, političkim prozivkama itd. Tužno.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iako su šrafovi preskupi, zbog nemogucnosti nabavke adekvatnih bio prinudjen da ih uzmem radi kompletiranja instrumenta za stranku. 3 dana govore da su poslali šrafove, ni traga od broja pošiljke i nekog dokaza, i svaki dan ih podsecao na to da nije stiglo, da bi na kraju se izblamirao i predao instrument sa drukčijim zbog isteka roka. Naravno, nikad nisu stigli. Zahvalio sam se na trudu.

Muzika i instrumenti > Bubnjevi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam komplet Tama QC8, stiže poruka: nema, ima samo pojedinačno, i to za višu cenu nego u oglasu. OK, pristao sam, trebalo je biti poslato u roku od dva dana. Posle 4 dana: ništa. Kao možda zagubljeno, možda kurir, možda ovo, možda ono. .. nije poslato. Odustao sam od kupovine, pošto mi artikal treba pre penzije za mnogo godina, i onda još stiže drzak odgovor: "Bio bih zahvalan da ubuduće ne naručuješ kod nas". Vrhunska poslovna kultura i fantastičan marketing.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put da nekom dajem negativnu ocenu, na žalost. Nije u pitanju neka velika stvar, ali baš zbog toga je još i gore. Kabal je poručen i sutra dan nije stizao pa sam pitao da li je poslat, da znam da li da sedim i čekam kurira. Tek kasnije u toku dana uz moje čekanje kurira mi je odgovoreno da je tek taj dan poslat, i da ga očekujem sutra. Sve to i ajde ok, nebitno, ali kad je stigla pošiljka sam kabal je naplaćen 1400din i ako u oglasu piše 1040. I to bi razumeo, desi se da možda neko pogreši u pisanju cene, ali na moje pitanje zašto je toliko naplaćeno, nisam dobio nikakav odgovor i ako su poruku pročitali čim sam je poslao. U fazonu preuzeo si pošiljku i platio, šta ima mi tebi da odgovaramo bilo šta.
Dragi Gojko, A ovo što je navedeno uz svaki oglas to za tebe ošigledno nije bitno : ******** Napomena: svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera ! Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala podležu promenama bez prethodne ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava konforne i brze izmene za masovniji broj oglasa ). Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama ) putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama. **** Drugo, uvek može da se vati artikal ako nešto nije u redu. Ovo što si napisao ipak više govori o tebi a ne o nama. Slobodan

Muzika i instrumenti > Žice za muzičke instrumente

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cena u oglasu ne odgovara ceni prilikom kupovine, mislim da je vise kao marketinski trik da navuku ljude . .. Oprez prilikom kupovine
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.