slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

IPhone 12 Pro Max Leather Sleeve with Magsafe ORIGINAL

3.999 dinFiksno

Beograd | Batajnica
Korišćeno
Dostupno odmah
10
0
pre 11 dana
Stefan
Član od 28.08.2013.

Uživajte i izgledu i dodiru vašeg iPhone 12 Pro Max uređaja uz pravu zaštitu iPhone Leather Sleeve sa MagSafe. Izrađena od posebne i kvalitetne evropske kože, spoljašnjost ima prijatan dodir koji razvija prirodnu patinu tokom vremena, dok futrola drži vaš telefon čvrsto i sigurno. Unutra ima džep za vašu ličnu kartu ili kreditnu karticu i dolazi sa vezicom iste boje tako da može uvek biti uz vas.

Veoma malo sam ga koristio, maltene NOVO, originalni Apple Leather Sleeve sa magsafe-om, u radnjama kod nas je koštao preko 200 evra, u Apple store-u preko 150 dolara, tako da je vrhunski apple kvalitet i prirodna koža. kožna futrola za iphone 12 pro max. (U principu Može da se ugura i iPhone 13 pro max i iPhone 14 pro max, ali nije to to i nema animacije. Poseduje magsafe magnete tako da se može puniti dok je u futroli, usput imate i prikazan sat u ovom prozoru do ekrana, ima takođe i odeljak gde možete staviti kreditne kartice ili ličnu kartu. Najbolje je samo za iphone 12 pro max. Cena 4000 din FIKSNO. moguće lično preuzimanje kod mene u naselju busije kod Batajnice.

ID Oglasa: #166232167
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.