slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

ANDYCINE Clip mic for iPhone iPad

5.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
20
1
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi

-Plug &Plai i automatsko uparivanje

-Ovaj mini mikrofon na reveru sa jednim mikrofonom i prijemnikom, nije potrebna aplikacija ili Bluetooth, samo zakačite bežični mikrofon na ogrlicu i priključite prijemnik (port za osvetljavanje) na svoje uređaje, oni će automatski povezati koji je lako za vas da igrate sa TikTok-om, Vlogom, IouTube/ blogom, podkastom, zumom, intervjuom i drugim video zapisima.

-Poništavanje buke i automatska sinhronizacija u realnom vremenu

-Minimizirajte ambijentalnu buku, držite vokal jasno čak i usred spoljašnjih okolnih zvučnih poremećaja što vam pruža bolje iskustvo u gledanju video zapisa.  
-Ovaj bežični mikrofon sa većom osetljivošću, nudi vam 360° svesmerni prijem zvuka . Stereo snimanje do 48kHz, filtriranje raznih šuma za različito okruženje buke.

-Prenos bez barijera i radno vreme od 7 h

-2.4G snažan bežični prenos sa stabilnim signalom podržava Andicine lavalier mikrofon koji se lako povezuje, besplatno snimanje i hvatanje zvuka u roku od 262 Ft.  

-Ugrađene punjive baterije (futrola za mikrofon 70 mAh 4 mAh, punjenje oko 50 mAh 7 sati trajanja baterije za Andicine bežični lapel mirc nakon oko 1,5 sata punjenja.

-Lako za nošenje

-Vide Compatitable

-Ovaj bežični mikrofon je kompatibilan za i - Phone 7/7 Plus, 8/8 Plus, Ks/KSR/KSS/KSS Mak, 11/11 Pro/11 Pro Mak, 12/12 Pro i iPad 2/3 /4, iPad Air serija, iPad Pro serija (PS: najnovija verzija iPad Pro od 11 i 12,9 inča sa portom tipa C nije podržana).

UREDJAJ JE NOV


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-328-20-94

Nikola

Sifra: A79

ID Oglasa: #160667664
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.