slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Apple AirPods PRO slušalice (Na Lageru) ODMAH

Kontakt

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
1.632
6
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Manhattan
Član od 09.12.2009.
Svi oglasi

Najnoviji model APPLE AirPods PRO bežičnih slušalica na lageru 

Magija kakvu do sada nisi čuo

AirPods Pro su dizajnirane da pruže tehnologiju aktivnog uklanjanja buke (ANC) i moćan zvuk. Zamišljene su za udobnost i često korišćenje, a kao i sve AirPods slušalice, jednostavno se povezuju sa tvojim iPhone-om i odmah su spremne za rad.

 Active Noise Cancellation

Zahvaljujući ANC-u, AirPods Pro blokiraju nepotrebne zvukove kako bi se mogao fokusirati na ono što slušaš. AirPods Pro koriste dva mikrofona kako bi uklonile i najmanju buku koja bi mogla da ti smeta. Zato što se stalno adaptira fizionomiji tvog uva, ANC utišava svet oko tebe i pruža ti mogućnost da uživaš u tvojoj muzici, podcast-ovima i pozivima.

 Transparency mode

Pređi na Transparency mode i AirPods Pro isključuju ANC, dozvoljavajući ti da se povežeš sa svetom oko sebe. Dva mikrofona omogućavaju AirPods Pro slušalicama da uvek zvuče prirodno i normalno, kao i kad razgovaraš sa ljudima oko sebe.

 Potpuno novi dizajn

AirPods Pro lako možeš da koristiš zahvaljujući tri silikonska vrha različitih veličina. One se prilagođavaju obliku uva, osiguravajući ih u tvojim ušima i praveći odličnu zaštitu od buke.

 Zapanjujuć kvalitet zvuka

Moćan drajver pruža jak bas. Efikasan pojačivač pruža čist, neverovatno jasan zvuk, dok istovremeno produžava vek trajanja baterije. Slušalice same prilagođavaju ton i zvuk obilku tvoje ušne školjke, kako bi uvek uživao u najboljem audio iskustvu.

 Još magičnije

Apple H1 čip pruža neverovatno nisku audio latenciju. Ugrađeni senzor omogućava lako korišćenje i prebacivanje između muzike, poziva, ANC i transparency mode-a. Announce Messages mogućnost dozvoljava opciju Siri čitanja tvojih poruka kroz AirPods. Zahvaljuju Audio Sharing-u, ti i tvoj prjatelj možete deliti isti audio stream na dva para AirPods slušalica, a možete i da igrate igrice, gledate filmove ili slušate pesme - zajedno.

ID Oglasa: #85966607
Informacije
Zbog aktuelne situacije u svetu, cene su podložne promeni.
Kako bismo izbegli neprijatne situacije molimo Vas da nas pre kupovine kontaktirate kako biste proverili dostupnost proizvoda i da li je cena ostala nepromenjena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.