slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Belkin BoostCharge Pro Inductive stanica za punjenje 15W Qi2

90 €

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nemanja
Član od 24.02.2014.
Svi oglasi

Sva roba je nova i orginalna, fabricki zapakovana i vi prvi otvarate kutiju, roba je iz EU, nije dostupna odmah vec se ceka 5-10dana. Garancija je 3 meseca.

 

Nije potrebna nikakva kapara, samo poruka na kp, mozemo vam i reci unapred kada stize roba.

 

Moguce narucivanje odredjene boje kao i drugih modela ako nemamo odredjeni model.

 

Licno preuzimanje Beograd po dogovoru, slanje postexpres, kontakt KP.

 

 

Brzo punjenje + KI2 tehnologija: jednostavno postavite svoj iPhone ili drugi Ki2 kompatibilan uređaj na indukcionu stanicu za punjenje da biste ga brzo napunili do 15 V.
Ki2 se prilagođava vašem uređaju za brzo i bezbedno punjenje. Koristite kao postolje ili stanicu za punjenje: Ovu Ki stanicu za punjenje možete pretvoriti u postolje i koristiti je u portretnom režimu za FaceTime ili za gledanje video zapisa.
Za nesmetano punjenje, postolje možete ponovo da preklopite. Podesiv ugao gledanja: postolje možete postaviti u portretnoj ili pejzažnoj orijentaciji pod željenim uglom. Podloga za punjenje se može nagnuti od 0° do 75° radi gledanja.
Postolje se može nagnuti od 0 do 70° . Bezbedan i pogodan za putovanja: Kako se induktivna stanica za punjenje može sklopiti, zauzima malo prostora u vašem prtljagu.
Možete ih koristiti bez oklevanja jer su vaši uređaji zaštićeni od prekomernog punjenja i baterija se ne previše koristi. Funkcija pripravnosti: Apple korisnici mogu da koriste funkciju pripravnosti kada je ovaj magnetni punjač u portretnom režimu. Podesite svoj omiljeni ekran,
kao što je sat u kancelariji ili hotelskoj sobi. ODGOVARAJUĆI ZA KUĆIŠTE: Čak i bez skidanja futrole za telefon kompatibilne sa MagSafe-om, možete se pouzdati u bezbedno punjenje MagSafe stanice za punjenje (kompatibilno sa kućištima do 3 mm). Uključuje napajanje: 20V USB-C mrežni punjač uključen.

ID Oglasa: #166136466
Informacije

Licno preuzimanje Zemun / Novi Beograd, ili slanje po dogovoru.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.