slika
1 od 1

Engleska SIM kartica - Aktivirana ili Neaktivirana sa 5 GB

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 13 dana
Marko
Član od 26.11.2021.

Engleska SIM kartica - Aktivirana ili  Neaktivirana  sa 5 GB

 

 

Cena nove NEAKTIVIRANE Engleske SIM kartice je 1000 dinara.

Dobijate novu neotpakovanu sim kartice koja se lako aktivira iz Srbije kupovinom bilo kog paketa. Engleski broj  +44 postaje aktivan kupovinom paketa tj tek kad se uplati paket kartica postaje aktivna. SIM ubacite u telefon i potom dobijate SMS poruku sa aktivacionim linkom gde sa Visa / MasterCard / Amex karticom kupujete paket. Najmanji paket je 6 funti, a najveći sa neograničenim FLAT internetom 25 funti.

------------------------------------------------------------------------------

 

Cena AKTIVIRANE Engleske SIM kartice je 1600 dinara.

Dobijate Engleski +44  broj koji je aktivan i  spreman za primanje SMS poruka u Srbiji, aktivaciju viber, whatsappa, provereno radi.

------------------------------------------------------------------------------

 

Cena AKTIVIRANE Engleske SIM kartice + 5 GB EU interneta je 2000 dinara.

Pored +44 broja dobijate i 5 GB roaming interneta za evropu (EU/EEA) i englesku IP adresu na telefonu.

------------------------------------------------------------------------------

 

Internet možete koristiti u:  Austrija, Belgija,  Bugarska, Hrvatska, Island, Kipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Letonija,  Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Norveška, Holandija, Poljska, Portugalija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije.

 

 

Kartica je idealna ako Vam treba engleski broj za razne aktivacije i primanje SMS poruka na Vaš engleski broj u Srbiji (engleskog PayPala, Vibera, Watsapp-a i iPhone telefona. . . ).

 

Na svaka 3 meseca uplatite neki manji iznos i kartica sa engleskim brojem ostaje aktivna.

Idealno za letovanje u Španiji, Grčkoj, ili za zimovanja u Austriji, Nemačkoj, Sloveniji, Italiji, Fransuskoj, ili još bolje za poslovna putovanja, špeditere, vozače kamiona, gps trackere, itd.  

 

DOSTAVA  je pouzećem I to preko PostExpress kurirske službe (UZ PRETHODNU UPLATU na račun), troškove dostave snosi kupac.   Lično preuzimanje je moguće na Ledinama-Novom Beogradu od ponedeljka do petka.   Šaljemo i za Crnu Goru poštom.

ID Oglasa: #165902286
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.