slika
slika
1 od 2

max 120 GB EU Lebara Nemačka SIM kartica EU roaming

3.000 din

Surčin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
19
1
pre 9 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Vlado
Član od 13.11.2023.

Poručite dan, dva ranije kako bi to stiglo na vreme.   Šaljemo postexpressom kurirskom službom (POŠTA), danas za sutra, troškove dostave snosi kupac. Plaćanje je na račun pre slanja ili pouzećem ako imate više pozitivnih. Takođe, kartice šaljemo i za Crnu Goru.  

 

 

-------------------------------------------------------------

1)  Za one kojima treba Nemački broj i INTERNET za EU zemlje:

Cena kartice koja je registrovana i AKTIVIRANA U NEMAČKOJ je 3000 dinara.
To je LYCAMOBILE sim kartica. Dobijate nemački broj i  podatke za logovanje na aplikaciju MyLebara gde sami možete kupovati internet pakete koji će raditi u  svim EU zemljama kada Vam zatreba internet u EU zemljama.   Ovu karticu trebate poručiti ako hoćete da je koristite i za EU internet roaming jer je ona aktivirana u Nemačkoj i samo kod nje će internet raditi u svim zemljama EU (Evropske Unije)!    Švajcarska i Srbija nisu u Evropskoj Uniji! ! !

-------------------------------------------------------------

 

 

-------------------------------------------------------------

2)  Za one kojima treba  nemački broj, EU Roaming i AKTIVAN INTERNET PAKET za EU:

 

Računa se ovako:    3000 dinara (cena registrovane kartice) +  cena paketa  +  5 eur usluga

 

Dobijate LYCAMOBILE  karticu aktiviranu u Nemačkoj sa našom registracijom i mi takođe uplaćujemo i aktiviramo INTERNET na kartici.   Vaše je da odabere količinu GB, platite i ubacite karticu u telefon ili ruter.   Kompletno sve dobijete gotovo.   Internet paket aktiviramo KADA JAVITE DA VAM TREBA. I internet potom važi narednih 28 dana.

 

 

Primere paketa imate ovde

https: //www. lycamobile. de/en/bundles/prepaid-mobile-plans/#data-plans

 

Paket od 30 eur dobijate 120 GB interneta za NEMAČKU, od čega 33 GB može za druge zemlje EU.   A svih  120 GB možete potrošiti u Nemačkoj.

 

 

Sa bilo kojim aktiviranim internet paketom u Nemačkoj imate NEOGRANIČENE BESPLATNE POZIVE i SMS poruke za sve mreže AKO odaberete neki od nacionalnih paketa.    Od 50 do 1000 minuta u zavisnosti od paketa koji važi za 50 zemalja sveta, internacionalni razgovori.   Na primer možete da zovete Ameriku, Rusiju, Kinu, Australiju, Švajcarsku, Tursku. . .

 

Nemačka LYCAMOBILE je apsolutno najomiljenija kartica kod vozača kamiona i drugih ljudi koji putuju u EU.   Postoji android i iphone aplikacija. Sve funkcionise perfektno, od zapocinjanja koriscenja, do  aplikacije, dopune kredita bilo kojom online bankarskom karticom i na kraju izbor paketa  gigabajta i minuta koji vam najvise odgovara. Ukucajte u play pretragu LYCAMOBILE . Plaćanje je bankovnom karticom na kraju kupovine paketa.

 

-------------------------------------------------------------

 

 

-------------------------------------------------------------

3)  Za one kojima treba samo nemački BROJ za aktivacije,   primanje SMS poruka u Srbiji:

Za 1200 dinara dobijate neaktiviranu karticu, koju možete aktivirati iz Srbije tako što instalirate sa googla aplikaciju  Lebara Sim Aktivierung apk

i  pratite ovo uputstvo https: //www. lebara. de/en/hilfe/anleitung/sim-registrierung. html 

Nakon registracije i  aktivacije dobijate nemački broj koji možete koristiti za  aktivaciju Vibera, Whatsapp i drugih aplikacija, primanje SMS poruka. . . Ako aktivirate iz Srbije ovo je kartica samo za tu namenu! ! !  

 

Ako hoćete već registrovan broj, da mi registrujemo cena je 1600 dinara.  Dobijate nemački broj koji možete koristiti za  aktivaciju Vibera, Whatsapp i drugih aplikacija, primanje SMS poruka. , ovo je kartica limitirana samo za tu namenu! ! !  

-------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Potrebni podaci za slanje su:
Ime Prezime
Ulica broj
ptt Mesto
Broj mobilnog telefona

ID Oglasa: #166208684
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.