slika
slika
slika
1 od 3

UK - Engleska Prepaid SIM kartica za TikTok PayPal Stripe

750 dinFiksno

Ruma
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
663
29
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Km Shop
Član od 14.07.2023.
kp izlog

Želite da koristite opcije naloga na platformama kao što su TikTok, Whatsapp, Viber, PayPal, Telegram ili neke druge koje ne podržavaju Srbiju? Onda je +44 Engleski broj pravi izbor.

Imate firmu u Engleskoj - UK, a iz Srbije ste? Sa ovom karticom možete izvršiti aktivaciju PayPal, Stripe ili Revolut naloga.

Želite da monetizujete svoj sadržaj na TikToku, ali ste suočeni s ograničenjima jer Srbija trenutno nije na listi zemalja koje podržava TikTok za monetizaciju? Ova UK SIM kartica sa pozivnim +44 brojem omogućava vam da registrujete svoj TikTok profil na United Kingdom (Engleska), zemlju koja podržava TikTok monetizaciju.

Važno je napomenuti:

  • TikTok monetizacija je dostupna samo u određenim državama i za korisnike koji ispunjavaju određene uslove.
  • Kupovina UK Prepaid SIM kartice ne garantuje automatsko odobrenje za TikTok monetizaciju.
  • TikTok ima stroge uslove i smernice koje morate ispuniti kako biste se kvalifikovali za zaradu od vašeg sadržaja. Pored toga, morate se pridržavati pravila platforme i kontinuirano raditi na izgradnji svog profila.

Ova UK SIM kartica vam omogućava da se registrujete kao korisnik iz podržane zemlje, ali ostalo zavisi od vašeg napora, kvaliteta sadržaja i doslednosti u praćenju smernica TikTok-a. Budite spremni da uložite trud kako biste ostvarili svoje ciljeve na TikToku.

Kako poručiti?

Kontaktirajte nas putem poruka ili nas pozovite na broj telefona iz oglasa kako biste poručili.

Nakon isporuke na vašu adresu, da bi kartica mogla da se koristi, potrebno je aktivirati tako što ćete uplatiti dodatni kredit da biste mogli koristiti internet, pozive i SMS poruke.

Cena aktivirane kartice sa 10GB interneta je 2250 dinara, a sa 150GB interneta je 5750 dinara.

Tu količinu sadržaja možete da koristite u sledećim državama, bez ikakvih dodatnih troškova: Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Kipar, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Francuska Gvajana, Gibraltar, Grčka, Gvadelup, Mađarska, Island, Irska, Italija, Litvanija, Lihtenštajn, Letonija, Luksemburg, Malta, Martinik, Majot, Holandija, Norveška, Poljska, Portugal, Reunion, Rumunija, San Marino, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska i Ukrajina. Pozivi i poruke u UK su besplatni, dok se za ove države naplaćuju po standardnom cenovniku operatera.

Slanje PostExpressom ili DExpress-om, uglavnom danas za sutra.

Ako imate neka dodatna pitanja ili vam je potrebna pomoć oko aktivacije kartice, pišite nam preko KP poruka ili nas pozovite.

*napomena, slike iz oglasa su samo ilustracija, dizajn sim kartica je običan

ID Oglasa: #159081050
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.