slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Solarni power bank bežični punjač 36800 mAh 4 izlaza 2 ulaza

3.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

Solarni power bank bežični punjač 36800 mAh 4 izlaza 34 LED lampa, crni

 

    Univerzalna kompatibilnost i sigurnost: Ugrađena punjiva Li-polimer baterija od 36800mAh, solarna baterija može puniti vaše uređaje (kao što su mobilni telefon, kamera, MP3, MP4, PSP) uz stabilno napajanje. Može automatski da podesi izlaz kako bi isporučio najprikladniju struju, zaštitio vaše uređaje od prekomernog punjenja, prekomerne struje, prenapona i kratkog spoja.

    Qi napredni bežični prenosivi punjač Recite zbogom zapetljanim kablovima, ovaj solarni punjač podržava sve telefone sa bežičnim punjenjem. Opremljen KI tehnologijom bežičnog punjenja, solarni punjač je dobro kompatibilan sa svim uređajima koji podržavaju KI. Sve što treba da uradite je da pritisnete dugme za napajanje i spustite telefon na sredinu podloge za bežično punjenje da biste se napunili.

    Četiri ulazna porta i solarno punjenje 3-u-1 solarna baterija: Sa dvostrukim ulaznim portovima 3A brzo punjenje (brzi tip-C i mikro USB), solarna baterija se može u potpunosti napuniti za 9-12 sati. Solarni panel bi mogao da apsorbuje sunčevu svetlost i pretvori je u električnu energiju. (Napomena: solarno punjenje je za upotrebu u hitnim slučajevima, ne uzimajte solarnu energiju kao primarni izvor punjenja. Toplo se preporučuje da potpuno napunite preko zidnog punjača pri prvoj upotrebi)

    Solarni panel savršen za entuzijaste na otvorenom: Ugrađene 34 LED baterijske lampe sa 3 režima (osvetljenje/treptanje/SOS), koje se mogu koristiti kao lampa za kampovanje, lampa za hitne slučajeve i signalna lampa za spasavanje. Opremljen solarnim panelom, samo ga okačite na ranac da biste se napunili sunčevom svetlošću. Savršen je za aktivnosti na otvorenom, poput kampovanja, planinarenja i drugih hitnih slučajeva.        T6. K1

ID Oglasa: #165866819
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.