slika
slika
slika
1 od 3

Uvelicavajuci ekran-lupa za telefon

999 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
590
10
danas
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Irena
Član od 19.01.2021.
Svi oglasi
Ovaj uveličavajući ekran može uvećati ekran telefona 4-6 puta što ublažava neugodnost i naprezanje očiju. Ekran je pogodan za iPhone i Android telefone i druge pametne telefona. Proizvod je jednostavan i lak za nošenje, lagan i malen, pogodan za zatvorena mesta, kampovanje, putovanja. Mogu ga koristiti deca za gledanje crtaća. Ne morate samo gledati video sadržaje preko mobilnog, možete ekran iskoristiti i dok čitate elektronske novine, surfujete po netu ili igrate igrice.

Dimeznije ekrana su: 260mmx174mmx9mm

Top 5 razloga zašto da kupite uveličavajući ekran za mobilni telefon:

 

  1. Koristite optičku tehnologiju visoke definicije za zumiranje 4 do 6 puta na ekranu mobilnog telefona.
  2. Slika je jasna.
  3. Nema potrebe za napajanjem. Štedite energiju i čuvate životnu sredinu.
  4. Pogodno za sve vrste pametnih telefona. Sa optičkom tehnologijom zuma visoke definicije, bez baterije. Uveličavajući ekran za mobilni telefon jednostavan je za upotrebu. Sve što je potrebno da uradite je da pritiskom na dugme izvučete sočivo napolje, zatim ga podignete uspravno. U delu za mobilni telefon, izvučete pregradu i stavite telefon.

PITATI ZA BOJU

Lično preuzimanje u Novom Sadu ili slanje PostExpresom.

Pogledajte i ostale moje oglase možda pronađete još nešto zanimljivo i uštedite na poštarini, jer za više poručenih proizvoda plaćate samo jednu poštarinu.
ID Oglasa: #130075045
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.