slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Bluetooth slusalice M9

1.899 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
325
10
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Makishop011 0641846154
Član od 01.05.2021.
Svi oglasi
Vrhunski model BT slusalica, vodootpore, udobne, jak i cist zvuk.
Jednostavne za koriscenje, poseduju led displej.

Specifications:

Bluetooth version: 5.1

Bluetooth distance: 10m

Noise reduction version: cvc8.0

Headphone capacity: 50mah

Charging warehouse capacity: 2000mah

Use time: 3-4 hours

Current: 5V/1A  

Bluetooth slusalice M9 predstavljaju najnoviju generaciju bezicnih slusalica, usavrsenih da vam pruze kvalitet u svim sferama: tehnickoj, estetskoj i finansijskoj.  Prema tehnickim karakteritikama, bezicne blu tut slusalice M9 su u samom vrhu ponude bezicnih slusalica:   funkcionisu po protokolu V5.1 na razdaljini od 10 metara.  
Pune se oko 2 sata, i tako napunjene mogu funkcionisati preko 5 sati, a na stand by rezimu  mogu biti cak 280 sati.  Takodje, poseduju i program za brzo punjenje. Veoma jak signal i sirok frekventni spektar su odlika ovih udobnih i lepih slusalica. Estetika ovih slusalica je neupitna. Od kucista sa punjacem opremljenog digitalnim displejom, do samih slusalica koje svojim oblikom i svetlecim indikatorima napunjenosti i dometa privlace paznju svih. Finalna obrada je uradjena odlicno, pa ce ovaj proizvod biti dostojan element vaseg mobilnog kompleta. Odnos cene i kvaliteta za BT slusalice M9 je odlican. Po veoma pristupacnoj ceni za ovu klasu slusalica, model M9 ce vas uvesti u povlasceno drustvo, ali po veoma povoljnoj ceni. Sa slusalicama u kompletu dolazi kuciste/punjac, USB kabl, rezervni ulosci i uputstvo za upotrebu.

Slanje brzom poštom i mogućnost
 ------LIČNOG-------
preuzimanja na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU.
Ukoliko želite nešto da poručite:                 Pošaljite poruku u DM sa vašim podacima:  
-Ime i prezime.                  -Ulica i broj.                  -Mesto i poštanski broj.              -Broj telefona za kontakt.
ID Oglasa: #141808323
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.