slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Smart watch AirPods slusalice set 10u1 Pametni sat

3.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
53
3
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NS Technology online
Član od 14.03.2014.
kp izlog
 *** POGLEDAJTE SVE NAŠE OGLASE ***

* Fantastični set 10u1 air pods slusalice plus Smart Watch sa 7 narukvica, wirelles punjacem i zastitnom maskom za sat.

Predstavljamo I20 Ultra Maks Suit 10 u 1 – sveobuhvatni paket pametnih satova i AirPods slusalica dizajniran da poboljša vaš svakodnevni život. Prepun osnovnih funkcija i dodataka, ovaj paket vam obezbeđuje sve što vam je potrebno za sveobuhvatno i povezano iskustvo.

Sadržaj paketa:
  1. Vodootporni pametni sat. Srce ovog seta je S9 Ultra Max  pametni sat, kreiran za upotrebu u svim uslovima. Sa naprednim funkcijama pracenja zdravlja i fitnesa ovaj sat je savrsen pratilac  kako za  svakodnevne aktivnosti tako i za intenzivne treninge.
  2. AIRPODS bežične slusalice sa punjačem. Fenomenalne bezicne slusalice kristalno cistog zvuka, prelepe ergonomije i udobnosti kao i kvaliteta izrade i materijala. Neutralisanje spoljasnje buke je fenomenalno i pravo je uzivanje koristiti ove slusalice.
  3. Zaštitnik ekrana sata: Obezbedite dugovečnost svog pametnog sata zaštitnim poklopcem ekrana, štiteći ga od ogrebotina i omogućujući bezbrižno svakodnevno nošenje.
  4. Beli magnetni bežični punjač: Punite svoj I20 Ultra Maks sa lakoćom pomoću praktičnog i efikasnog belog magnetnog bežičnog punjača, obezbeđujući brzo i bezbrižno punjenje.
  5. Sedam kaiševa različitog dizajna (49 mm): Prilagodite svoj izgled sa 7 različitih dizajnerskih kaiševa, što vam omogućava da promenite svoj stil kako bi odgovarao svakoj prilici.

  • Ključne karakteristike:
Kapacitet baterije: 380mAh:
Uživajte u produženom vremenu upotrebe uz robusnu bateriju kapaciteta 380 mAh, osiguravajući da vaš pametni sat bude u toku sa vašim životnim stilom.

  • Osnovne funkcije:
Istražite niz osnovnih funkcija, uključujući brojanje koraka, uvek uključen ekran, funkciju lozinke, kalorije, otkucaje srca, krvni pritisak, kiseonik u krvi, BT poziv, BT muziku, praćenje temperature, praćenje spavanja, podsetnik za poziv, SMS upozorenja, budilnik Podsetnik, Sedentarni podsetnik, Sportski režimi, Okrenite zglob i prevucite ekran, Pronađite narukvicu i pronađite telefon, Daljinsko snimanje, Ne uznemiravaj i Slika kao pozadina.
Podsetnik na poruku aplikacije za društvene mreže:
Ostanite povezani sa podsetnicima poruka društvenih aplikacija za VeChat, KK, Face, Line, Whatsapp,   osiguravajući da nikada ne propustite važna ažuriranja.

  • Više sportskih režima:
Prihvatite aktivan životni stil uz višestruke sportske modove, uključujući Open and Close Jump, Trčanje, Ležanje, fudbal, košarku, badminton, planinarenje i još mnogo toga.

*** Dostupne boje: SIVI SAT - BELE SLUSALICE , CRNI SAT - BELE SLUSALICE
ID Oglasa: #163188798
Informacije
* Garanciju dajemo na ispravnost uređaja do 5 dana od dana preuzimanja paketa. U slučaju da predmet ne zadovoljava Vaše kriterijume iz nekog razloga, isti mozete vratiti u roku od 5 dana i vratićemo Vam novac stim da troskove POŠTARINE PLAĆA KUPAC *

*PODACI POTREBNI ZA PORUČIVANJE:

  1. Ime i Prezime
  2. Mesto/Naselje
  3. Ulica i br.
  4. Br. telefona.


*Hvala na poverenju*
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.