slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

TOZO T6 vodootporne bluetooth slušalice sa mikrofonom

2.600 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
170
7
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi

Predmet je nov i nekorišćen. Uvezen iz Švajcarske u originalnom pakovanju. Deo fotografija i opisa skinuto sa sajta Amazon. Drugi deo sam sama fotografisala i dodala opis.  

Garancija na ispravnost.  

 

[Smart Touch Control] Specifična funkcija kontrole dodirom čini ga praktičnijim, dodirnite jednom da biste reprodukovali/pauzirali muziku i odgovorili na pozive, dvaput dodirnite da biste preskočili unapred/unazad, držite da biste podesili jačinu zvuka. Možete ga lako kontrolisati bez rukovanja telefonom.

[Bluetooth 5.3] Usvojite naprednu Bluetooth 5.3 tehnologiju. TOZO T6 podržava HSP, HFP, A2DP, AVRCP, koji značajno poboljšavaju brzinu prenosa i pružaju vam iskustvo slušanja sa malim kašnjenjem.

[Uparivanje u jednom koraku] Uzmite 2 slušalice iz futrole za punjenje i one će se automatski povezati, a zatim samo jednim korakom lako uđite u Bluetooth podešavanje mobilnog telefona da biste uparili slušalice.

[IPKS8 vodootporan] Slušalice i unutrašnji nano premaz za punjenje omogućavaju vodootpornost do 1 metra dubine u trajanju od 30 minuta. Pogodan je za sport za sprečavanje vode. Idealno za znojenje u teretani. Slušalice i kućište se čak mogu prati vodom i sapunom.

[Punite u pokretu] Vreme reprodukcije traje preko 10 sati sa jednim punjenjem i ukupno 45 sati sa futrolom za punjenje. Uživajte u brzom punjenju, da biste potpuno napunili punjivo kućište za samo 55 minuta preko kabla ili manje od 2 sata putem bežičnog punjača. Pruža zgodan način punjenja bez veza.

k7

ID Oglasa: #152254603
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.