Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Mobilni tel. | Oprema i delovi > Štapovi za selfie

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Vantop Nimbal M3 Gimbal za telefon

8.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
184
12
pre 12 dana
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

VanTop Nimbal Handheld 3-Axis Smartphone Gimbal Stabilizer, Hitchcock Effect, Inception Mode, Smart Tracking, Sport Mode, Time-Lapse for Vlog Youtuber Live Video

 

Sa snažnim motorima sa 3 ose koji efikasno smanjuju drhtavi snimak, Nimbal M3 stabilizator kardanskog zgloba održava vaš pametni telefon stabilnim, a video glatkim. Oslobodite svoju kreativnost sa impresivnim efektima koji su nemogući sa pametnim telefonima, da budete vloger ili IouTuber koji deli vaš život bilo kada i bilo gde. Samo odvojite vreme da zabeležite trenutke koje vredi zadržati.

Ključne karakteristike:

Režim rada: Istražite korisne funkcije dugmeta za napajanje/režim, koje vam omogućava da prebacite režim rada između portretnog i pejzažnog režima brzim pritiskom na dugme za napajanje/režim dvaput
Pametno praćenje: Prepoznaje lice ili subjekt, zatim zaključava metu i počinje da prati, oslobodite ruke
Početni režim: Rotirajte svoj pametni telefon za impresivan efekat snimanja. Inception Mode je namenjen svima koji imaju priču


O ovoj stavci:

 

? [Super stabilizacija sa 3 ose]: Sa snažnim motorima sa 3 ose koji efikasno smanjuju drhtavi snimak, Nimbal M3 održava vaš pametni telefon stabilnim, a video glatkim. The Mak. Opterećenje Nimbal M3 je do 250 g i 15 sati igranja da biste produžili svoju sreću.

 

? [Oslobodite svoju maštu]: Dolli zum je fantastičan način da dodate dodatni dodir bioskopskog stila vašem snimku, poput „ Hičkokovog efekta“ . Odvodi vas do šarma filma, kao da ste lično na sceni. Početni režim, rotirajte i rotirajte ponovo, da biste stvorili više cool mogućnosti sa Nimbal M3.

 

? [Ostale inteligentne funkcije]: Pametno praćenje, prepoznaje lice ili subjekt, zatim zaključava metu i počinje da prati, zamrzava vam ruke. Režim akcije, brz prelaz za snimanje suptilnih pokreta, nikada ne propustite trenutak i računajte svaku sekundu.

 

? [Više kreativnosti, više zabave]: Panorama, snimajte cele scene sa automatskim panoramama od 180° , 320° i 3×3. Time-lapse, upakujte divan zalazak sunca u kratak video snimak. Usporeni snimak, snimite svaki trenutak bez gubljenja detalja.

 

? [Spremni za avanturu]: Istražite različite funkcije pomoću aplikacije „ VanTop Gimo“ , koja je kompatibilna sa Androidom 5.0, iOS 10.0 ili novijim. Dolazi sa stativom, protivtegom, USB kablom, brzim pokretanjem, uputstvom za upotrebu i prenosivom torbom za nošenje koja omogućava da se Nimbal M3 ponese bilo gde.

ID Oglasa: #156762335
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.