slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

2 Iphone X 64GB i 256GB

200 €Fiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
30
0
pre 12 dana
Miljan
Član od 17.09.2017.

Na prodaju 2 ajfona X jedan je na slikama od 1-8 drugi je od 8e slike pa dalje.

 

Prvi telefon je sim free i icloud free sa napuklim staklom napred i pozadi s tim da se tako koristi već godinu dana bez smetnji i on je 64GB i baterija je 65% helta izdrži nekih 12 sati normalnog korišćenja ne preterano aktivnog na društvenim mrežama, face id radi, kamere rade, zvučnici, mikrofon, true tone sve najnormalnije i na 3utools-u vidite da je na njemu sve originalno i da je ocena 97 znači telefon nije otvaran nikada uz njega ide i USB za punjenje i crna maska sa slike br 3.


Drugi telefon je u malo boljem stanju i on je 256GB on je bypassovan i on može da se koristi kao tablet za crtaće, igrice i slično jer mu sim kartica ne radi, mada možda može i neko taj sim da odblokira ne znam možda onim rsim-om radi nisam to probao ili da neko aktivira signal jer nema MEID br tj broj koji označava da je telefon zaključan na neku od stranih mreža. Za kompletan bypass sa signalom su mi tražili 30$.

Na njemu takođe sve radi i ima dobru ocenu na 3utools-u postaviću dodatne slike naknadno i za njega on ide bez ikakve opreme.

 

Ako sam nešto zaboravio da napišem slobodno pitajte.

 

Isključivo lično preuzimanje u BG ili slanje na adresu uz prethodnu uplatu duple poštarine za slučaj da paket ne preuzmete(jer vidim da se pojavilo dosta prevara u poslednje vreme što se ove kupoprodaje tiče)

ID Oglasa: #165917898
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.