slika
slika
1 od 2

Osvezite svoj svet s iPhone 13 Pro Max 512 GB-Snaga, Stil

700 €

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
367
10
pre 27 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vukasin Martinovic
Član od 26.06.2020.
Svi oglasi

Uronite u vrhunski svet tehnoloskih inovacija s iPhone 13 Pro Max 512 GB - uredajem koji nadmasuje sva ocekivanja! S ovim mocnim pametnim telefonom, dozivite nevjerojatnu kombinaciju snage, stila i funkcionalnosti. S impresivnom pohranom od 512 GB, osigurajte dovoljno prostora za svoje najdraze uspomene, najnovije aplikacije i najzahtjevnije zadatke.

Opremljen naprednom trostrukom kamerom i najnovijim A15 Bionic cipom, iPhone 13 Pro Max pruza nevjerojatno brze performanse i izvanredne fotografije. Uzivajte u kinematografskom dozivijaju na velikom Super Retina XDR zaslonu uz HDR tehnologiju. S inovativnim funkcijama poput ProMotion tehnologije osvezavanja zaslona od 120 Hz, dozivite fluidnost i brzinu bez premca.

Neka vasa svakodnevnica postane nevjerojatna s iPhone 13 Pro Max 512 GB- spojite se sa svetom na potpuno novi nacin. Sada je vrijeme da osvežite svoj zivotni stil i uzivate u vrhunskom

iskustvo s najnovijim iPhone modelom!

ID Oglasa: #163480547
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.