slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

K38 mobilni telefon

2.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
31
0
pre 13 dana
Odgovara na 42% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brzi Gonzales
Član od 14.08.2020.
Svi oglasi
 

K38 Mobilni telefon-telefon-mobilni

Predstavljamo vam K38 mobilni telefon, savršen izbor za starije osobe koje traže jednostavan i pouzdan mobilni uređaj. Evo nekoliko razloga zašto je ovaj telefon idealan za vas:

Prilagođen starijim osobama: K38 je dizajniran sa naglaskom na jednostavnost korišćenja. Velike i jasne tastere olakšavaju upotrebu, a intuitivan korisnički interfejs čini navigaciju jednostavnom. Ovaj telefon je idealan za one koji preferiraju jednostavne funkcionalnosti.
Dual SIM: K38 podržava dve SIM kartice, što vam omogućava da koristite dve različite mreže ili brojeve na istom uređaju. Ovo je pogodno ako želite da razdvajate poslovne i privatne pozive ili ako koristite više mreža.
Kompatibilan sa svim mrežama: K38 je kompatibilan sa svim mrežama, što vam omogućava da ga koristite sa bilo kojim operaterom. Bez obzira na to koju mrežu koristite, ovaj telefon će pružiti pouzdanu i stabilnu vezu.
Dodatno jako svetlo: K38 poseduje dodatno jako svetlo koje vam može biti od velike pomoći u situacijama sa slabim osvetljenjem. Ovo je posebno korisno za starije osobe koje imaju poteškoća sa vidom ili za situacije kada vam je potrebno dodatno osvetljenje.

K38 mobilni telefon je prilagođen starijim osobama, jednostavan za upotrebu i pruža praktične funkcionalnosti kao što su dual SIM podrška i dodatno jako svetlo. Bez obzira na vaše potrebe, ovaj telefon će vam pružiti pouzdanu i jednostavnu komunikaciju.
ID Oglasa: #161592507
Informacije

Postovani

?Slanje se obavlja post exsoresom

Radimo licna preuzimanja u Beogradu

Svi artikli su u fabrickom pakovanju, Novi.

Za sve informacije pozovite na telefon☎️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.