slika
1 od 1

Mini NOKIA 3310 TOP

2.750 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
51
0
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Shopic
Član od 10.07.2013.
Svi oglasi

Mobilni telefon sa dugotrajnom baterijom i dve SIM kartice koji je napravljen sa fokusom na dugotrajnost baterije. Odlikuje ga klasičan „ Old school“ dizajn koji zasigurno vraća svoju popularnost.

Ono što po funkciji izdvaja ovaj telefon od starijih jesu upravo i njegove funkcije koje prate nove modele, pa sada možete koristiti 2 sim kartice sa 2 različita broja telefona. Da ne bude zabune telefon je sim free( otključan je za sve mreže).

Telefon odličan i preporuka za trend i prezentaciju obzirom na svoju jednostavnost korišćenja, kao i za decu koja idu u školu. Na ovaj način ćete biti sigurni da telefon koriste za javljanja roditeljima i eventualno poruku, te će se potreba za korišćenjem telefona sigurno smanjiti.

Njegovo originalno pakovanje sadrži:

-Mobilni Telefon

-Punjač

-Baterija

-Uputstvo

ID Oglasa: #158367077
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.