slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Samsung G525F Galaxy Xcover 5 64Gb Dual Sim

5.000 din

Bor
Korišćeno
Dostupno odmah
156
5
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksandar online
Član od 09.07.2013.
Svi oglasi

Telefon je ispravan, ima sitnih tragova koriscenja i ogrebotinu na poklopcu kao na slici 

Telefonu je uradjen baypass tako da se moze desiti da ce se opet zakljucati ako se vrati na fabricka podesavanja

Zadnje slike su slikane ovim aparatom

 Galaxy XCover 5 nosi IP68 oznaku zaštite, koja onemogućava prodor vode i prašine i daje ti sigurnost prilikom korišćenja. A usklađenost sa MIL-STD 810H standardom znači da tvoj telefon odlično podnosi pad.

* IP68 sertifikat: Vodootporan pri potapanju u slatkoj vodi na dubini od 1,5 metara u trajanju do maksimalno 30 minuta i zaštićen od prašine, prljavštine i peska. ** MIL-STD 810H je standardan način testiranja koji je osmislila vojska SAD za precizno utvrđivanje ograničenja uređaja. Metode testiranja podrazumevaju testiranje pada sa visine od 1,5 metara na čeličnu površinu.

Vrhunska osetljivost na dodir

Slobodno zaštiti svoje ruke rukavicama, tvoj telefon će i dalje imati odličan odziv. Zahvaljujući ekranu sa većom osetljivošću na dodir, svoj Galaxy XCover 5 možeš koristiti čak i sa rukavicama ili kada su vlažne od kiše i snega.

ID Oglasa: #165933476
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.