slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Samsung Galaxy S9 Plus (64gb/6gb/Single Sim) Black!

149 €Zamena moguća

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
39
0
pre 10 dana
Odgovara na 67% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mobilna Smart Pijaca
Član od 15.02.2011.
Svi oglasi

Sa nama možete bezbedno trgovati online!   Možete platiti kriptovalutama (BTC ili ETH)!

 

 

Prodajem Samsung Galaxy S9 Plus/+!   Model SM-G965F!

 

 

Kompletno ispravan telefon bez skrivenih mana!   Sa baterijom koja je u veoma dobrom stanju i koja će vam obezbediti kompletan dan upotrebe, a i preko (zavisno od načina upotrebe, podrazumeva se)!

 

Telefon nikada nije otvaran, nije servisiran!   I dalje je sa originalnom baterijom!   Slikan za oglas, ugašen i odložen, čeka novog vlasnika/cu!   NE KORISTI SE!

 

Fizički je veoma dobro očuvan, naspram godina staža (globalno je pušten u prodaju u martu 2018. )!   Mali tragovi korišćenja, male ogrebotine na ledjima i par tragova na dva ćoška, ogrebotinice i malo veća tačka na staklu ekrana!   Najbolje je pogledati lično i uveriti se u fizičko stanje.

 

BEZ burn efekta na beloj pozadini ekrana (u odličnom je stanju)!

 

IMEI broj, kao i serijski broj se poklapaju sa kodovima na ledjima (nikada menjana)!

 

Legendarne indikacione lampice u plavoj, crvenoj i zelenoj boji (definitivno nedostaju na novijim telefonima)!

 

Tokom dužeg niza godina rada sa mobilnim telefonima i za sigurno preko 500-600 testiranih različitih modela, a najverovatnije i preko, iz ličnog iskustva ću se usuditi da slobodno napišem da ovaj model može da pregazi preko pola mobilnih telefona novije generacije u rangu do srednje klase!

 

Svakako je u pitanju jedan i dalje veoma jak model iz nekog perioda kada je Samsung učio konkurente kako se pravi mobilni telefon i kako treba da izgleda, kao što radi i danas a i na dalje će (kao i u svakom poslu, pogotovo one koji pokušavaju da iskopiraju originalni koncept tudjeg rada ali nikako da stignu na tu visinu . . . pozdrav za Zemun pogotovo, kao i ostalu većinu AHAHAHA ; -) )!

 

 

64gb interne memorije!   6gb ram-a!

 

Single sim!   Sim free!   Hibridni sim adapter!

 

6.2"/inča Super AMOLED ekran sa rezolucijom od 1440 x 2960 piksela i gustinom od 529 piksela po inču!   HDR10!   Corning Gorilla Glass 5!

 

Exynos 9810 (10 nm)!  Mali-G72 MP18!

 

Android 10!   One UI 2.5!   IP68 sertifikat!

 

Senzor otiska prsta (lociran na ledjima)!   Skreniranje lica!   A takodje ima i posebnu opciju skreniranja rožnjača (što je iskreno brutalna opcija na ovom legendarnom modelu, pored skreniranja lica, dok je to na novijim telefonima misteriozno uklonjeno)!

 

3500mAh-a baterija!   Boja Black/Crna!

 

 

Uz telefon dobijate originalni Samsungov usb kabal i običan punjač sa dva izlaza za punjenje u isto vreme (sve sa poslednje slike)!

 

Može i bez punjača po nižoj ceni (možda već posedujete punjač, pa iz tog razloga može i ovakva varijanta)!

 

Moguće je korigovanje cene a u zameni vredi 200 evra, ili vaš telefon računam po otkupnoj ceni!

 

Zamena za mobilni telefon novije generacije uz vašu ili moju doplatu!

 

 

NAPOMENA!

 

Nemojte mi više slati poruke tipa . . . "Brt pa nije ti ovo 2021. -2022. pa držiš Vaku cenu. "  i poruke slične "intelektualne visine" . . . zato što nemam vreme da ti uzvraćam porukom "Gledaj svoja posla! ", pa ću te kulturno iskulirati kao da ne postojiš!

 

NEMOJTE ME KONTAKTIRATI ako niste spremni da doplatite veću cifru u razmeni telefona, u želji da dodjete do odredjenog modela koji vas zanima!

 

NISAM ZAINTERESOVAN za zamenu "glava za glavu"!

 

NEMOJTE MI NUDITI uredjaje iz fijoke (tehnološki zastarele)!

ID Oglasa: #166136932
Informacije
Sa nama možete bezbedno trgovati online!

- Mobilna Smart Pijaca -

064 0 666 363

Valjevo
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.