slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

ARAI RX-7V Pedrosa Samurai Spirit Gold kaciga S

550 €

Senta
Korišćeno
Dostupno odmah
79
4
pre 10 dana
Viktor
Član od 03.05.2014.

Prodajem ARAI RX-7V Pedrosa Samurai Gold Spirit kacigu. Special Edition. Kaciga je korišćena ali je u odličnom i čistom stanju kao što se jasno može videti na slikama! Bez mana! Uz kacigu idu dva original vizira (dark tint i providan). Na oba vizira je postavljen original pinlock. Cena celog seta je preko 1200 evra u inostranstvu. Kod nas ih nema. Made in Japan.

 

Veličina: Standardna Small veličina kacige za obim glave 55-56cm. Nema tu filozofije. Ako nosite AGV, HJC, Shark . . . small veličinu onda je i ovo prava veličina za vas . Arai pravi veoma udobne kacige i nećete imati problema. Isprobavanje pre kupovine nije moguće. Svako zna koju veličinu nosi.

 

Ko jednom proba Arai nikad više neće probati ni jednu drugu kacigu. Definitivno najbolje na svetu što mogu da kažem iz ličnog iskustva. Imao sam sve moguće brendove i modele kaciga i Arai je ubedljivo klasa iznad svih. Orkugli oblik čini ih najbezbednijim na svetu, veoma su udobne (možda čak i najudobnije na svetu) sa odličnom ventilacijom.

 

RX7V je među najboljim trkačkim kacigama na svetu. Preudobna (što nije karakteristika trkačkih kaciga) sa baš puno, puno ventilacije. Pri većim brzinama (200kmh) nema zujanja i fijukanja, barem ne na mom motoru. Veoma je aerodinamična i pravi mali otpor tako da nema da vam vetar nosi glavu levo, desno, gore, dole, da vas vuče unazad na većim brzinama itd. Ukratko koliko para toliko muzike.

 

Kacigu šaljem post expressom. Kupac plaća poštarinu. Cena nije fiksna i razumna ponuda će biti prihvaćena.

 

BEZ ZAMENA!

ID Oglasa: #166136401
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.