slika
1 od 1

Komunikator bluetooth set ACTIVE duo pakovanje

44.430 din

Kučevo
Novo
9
0
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

BESPLATNA DOSTAVA!

Šifra proizvoda: INTERPHOACTIVETP     Sa Interphone Active možete da komunicirate sa 4 motociklista na udaljenosti od 1 km, navigacijom pomoću GPS-a i slušanjem muzike ili jedne od 8 memorisanih radio stanica. Stavite kacigu i pođite sa prijateljima, uživajući u putovanju bez brige.
Interphone Active ima bateriju koja traje do 20 sati, automatsko podešavanje jačine zvuka, aplikaciju za kontrolu interfona sa pametnog telefona, usmeren mikrofon i poništavanje buke vetra. Štaviše, kompatibilan je sa glavnim Bluetooth® navigatorima za motocikle. Interphone Active je aktivan, kao i vi: zajedno ćete stići daleko!

ANYCOM: omogućava vam da komunicirate sa ostalim interfonskim uređajima.
AUDIO: NDVC - automatsko podešavanje jačine zvuka, dvostruki režim podešavanja jačine zvuka za otvorene i modularne kacige ili Full face kacige, usmeren mikrofon otporan na vetar.
UGRAĐENI FM RADIO: automatski čuva prvih 8 stanica sa najačim signalom.
GPS: kompatibilan sa glavnim Bluetooth satelitskim navigacijama za motocikle I GPS glasovnim uputstvima.
MP3/MUZIKA: reprodukcija muzike sa pametnih telefona ili drugih Bluetooth uređaja, deljenje pesama (između vozača i suvozača).
APLIKACIJA ZA SMARTPHONE: kompatibilna sa iOS i Android. Omogućava vam da podesite i kontrolišete interfon direktno sa pametnog telefona.

SPECIFIKACIJE
Povezivanje: Do 4 interkoma
Domet: Do 1 km
Trajanje baterije: Preko 15h
Povezivanje: Blutetooth 4.2
Mobilna aplikacija: DA
Telefon/GPS/A2DP: DA
VOX: NE
Glasovne komande: NE
Muzika/FM/GPS u pozadini: NE
Zvučnici: 27mm
Interkom veza sa ostalim brendovima: DA
Interkom veza sa OEM interkomima: DA
Deljenje muzike: DA
FM radio: DA
Glasovno usmeravanje: DA
Vodootpornost: IP67
Punjač: MICRO USB
Težina: 55 gr
ID Oglasa: #164775679
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.