slika
slika
slika
slika
1 od 4

Komunikator za Motore Kacige

3.200 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
722
18
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Branislav Bane
Član od 27.06.2020.

Komunikator BT12 NOVO NERASPAKOVANO

Hi-Fi slušalice BT V4.1 + EDR pružaju stabilniju i glatku vezu, a Hi-Fi slušalice nude visokokvalitetne glazbene performanse.

-Hands-free pozivanje- Podržite hands-free pozive, uistinu oslobađa vaše ruke i osigurava vašu sigurnost tijekom vožnje. Podrška za odgovaranje, odbijanje, prekid veze i ponovno biranje telefonskih funkcija.

-Punjiva li-ionska baterija Ugrađena punjiva Li-ion baterija, radno vrijeme do 8 sati, vrijeme čekanja do 160 sati.

-Funkcija glasovnog odziva- Funkcija glasovnog odziva davat će zvuk poput „ Uključivanje“ , „ Uparivanje“ , „ Povezano“ i olakšati postavljanje i obradu postupka.

-Upozorenje o niskoj potrošnji energije- Upozorenje o niskoj potrošnji energije daje vam do znanja da baterija nije dovoljna i da je treba napuniti. U načinu uštede energije automatski će se isključiti nakon 5 minuta ako nijedan radni uređaj nije uparen. .

ID Oglasa: #141173007
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.