slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

SCOTTOILER SO-9020 Esystem Hi Temp Crveni

47.800 dinFiksno

Ruma
Novo
34
0
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
DD MOTO
Član od 19.02.2020.
Svi oglasi

Uključuje crveno mazivo (20-40 ° C).

Kao najnapredniji elektronski sistem za podmazivanje lanaca na svetu, Scottoiler eSistem v3.1 je dizajniran za motocikliste koji žele potpunu kontrolu nad svojim motociklom i njegovim zdravljem – ovo uključujući ultra-precizno podmazivanje lanca, naravno. Povezujući se sa baterijom vašeg motora, eSistem LED ekran se nalazi između vaših upravljača, omogućavajući vam da sa lakoćom prilagodite protok ulja.

Rezervoar eSistem-a može se lako instalirati na glavni okvir motora, sa dozatorom, kablovima i uljem koji se lako postavljaju iznad lica lančanika radi optimalnog podmazivanja.

Scottoiler eSistem v3.1 se nadograđuje na ranije popularne eSistem modele sa nekoliko softverskih i hardverskih poboljšanja.

Samo-kalibracija je sada uvedena, omogućavajući vam da brzo dođete do onoga što je najvažnije – bez muke! Pored toga, dodatna podešavanja brzine protoka su uvedena prvenstveno na donjem kraju skale kako bi se omogućila veća preciznost, posebno u klimavim klimama.

Štaviše, prateći popularnu potražnju, eSistem v3.1 sada zadržava sva unapred postavljena podešavanja, čak i kada je isključen iz baterije! Ostavljate svoj motor preko zime? Planiran odmor? Sada je još brže krenuti na put i ne morate da brinete o prilagođavanju podešavanja – osim ako to ne želite.

Povećava životni vek lanca i lančanika na vašem motoru.
Lako i brzo se montira na vaš motor.
Značajno smanjuje potrebu za održavanjem lanca motocikla.
Lako se postavlja između upravljača za brzu i potpunu kontrolu.
Brže pokretanje i dodata podešavanja brzine protoka.
Samo-kalibrira i sada zadržava sva unapred postavljena podešavanja.

 

Posetite nasu prodavnicu u Rumi, Zeleznicka 185
Robu saljemo preko kurirskih sluzbi.
Sva dodatna pitanja mozete pozvati na broj (066/262-863) ili (022/2100818)
Radno vreme: Radnim danima 10-18h
Radno vreme: Subota 10-16h

ID Oglasa: #163613627
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.