slika
slika
1 od 2

alarm za motor skuter CTC-528

1.999 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
78
5
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega _ Shop _065 49 59 655
Član od 24.12.2022.
Svi oglasi
 

Alarm za motor Pervoi-alarm-motor-alarm za motor-alarm

Ovaj alarmni sistem za motor omogućava vam potpunu kontrolu nad vašim vozilom. Možete ga aktivirati, deaktivirati i startovati motor koristeći daljinske upravljače. Takođe, poseduje funkciju zaključavanja koja će vam omogućiti da sigurno parkirate vaš motor.

Kada je aktiviran, indikatori će treperiti kako biste lako mogli locirati svoje vozilo iz daljine. Snažna sirena od 125 dB i LED svetla na daljinskim upravljačima čine ovaj alarmni sistem veoma efikasnim u održavanju sigurnosti vašeg motora. Takođe, osetljivi senzori alarma će upozoriti na potencijalne pretnje, što će odbiti lopove od vašeg vozila.

Ovaj alarmni sistem obezbeđuje dodatni sloj sigurnosti za vaš motor i vaše stvari, čineći ih manje privlačnim metama za kriminalce.
Alarm za motor Pervoi-alarm-motor-alarm za motor-alarm

Alarm za motor Pervoi-alarm-motor-alarm za motor-alarm

Saljemo post expresom ili licno preuzimanje

Kon tel-065/49-59-655
ID Oglasa: #159053352
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.