slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Sigurnosna brava kočionog diska za motor i bicikl

1.699 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
77
4
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Sigurnosna brava kočionog diska za motor je inovativno i pouzdano rešenje kako bi bi obezbedila parkirani motor ili bicikl, čuvajući Vašu imovinu od krađe.  

Glavna karakteristika ove brave je njena jednostavna instalacija. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji garantuju izdržljivost i dug vek trajanja, čak i u zahtevnim uslovima vožnje. Vodootporna je i otporna na rđu. Snažna i čvrsta konstrukcija osigurava da će Vaš kočioni disk biti potpuno zaštićen, sprečavajući neovlašćeni pristup i eventualnu krađu.
Bilo da ste ljubitelj avanture na dva točka ili koristite motor kao svakodnevni prevoz, ova brava će Vam pružiti dodatnu dozu sigurnosti i poverenja.
Sigurnosna brava kočionog diska je neophodan dodatak za svakog vlasnika motocikla koji želi zaštititi svoj motor ili bicikl od krađe.

Sigurnost je od suštinske važnosti prilikom parkiranja motocikla, bilo da se nalazite na putu ili na parkingu. Zahvaljujući ovoj bravi, možete biti potpuno mirni i sigurni da je Vaš motocikl zaštićen od bilo kakvih neželjenih situacija.

Karakteristike:

  • Sigurnosna brava kočionog diska
  • Čvrsta konstrukcija brave
  • Jednostavna instalacija
  • Vodootporna i otporna na rđu
  • Brava sprečava neovlašćeni pristup vozilu
  • Štiti bicikl ili motor od potencijalne krađe
  • Neophodan dodatak za svakog vlasnika motocikla
ID Oglasa: #155267763
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.