slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Fox Motion X MX23 Čizme

350 €

Kula
Novo
55
0
juče
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Motoshop-MRG
Član od 11.10.2014.
kp izlog

Potpuno nova FOX Motion X čizma se bazira na novom, poboljšanom kalupu i pruža izuzetnu udobnost i odlično pristajanje.  
Ona pruža pouzdanu performansu već pri prvom nošenju i opremljena je naprednim karakteristikama.  
Motion X ima vodootpornu membranu koja sprečava prodor vode.  
Otisak sa otvorenim profilom na spoljnoj đonu obezbeđuje dodatno prianjanje i poboljšanu trakciju u promenljivim uslovima terena.  
Gornji materijal od mikrofiber veštačke kože pruža izvanrednu udobnost, prilagodljivost, fleksibilnost i izdržljivost.  
TPU štitnik za potkolenicu, zaštitna kapica za prste, zaštitna kapica za petu i zaštita lista su dizajnirani da pruže maksimalnu zaštitu.  
Tanak dizajn na unutrašnjoj strani obezbeđuje blizak kontakt sa motociklom, dok Duratac™ termička zaštita pruža izuzetno prianjanje. Tanak prednji deo za lakše menjanje brzina i suženi profil celokupne čizme.  
Manžetna od najlon-fiberglas kompozita za osiguranje i zaštitu članka.  
Patentirani sistem zaključavanja zglobova zaustavlja pokret i štiti od preteranog istezanja. Novi patentirani sistem kopčanja obezbeđuje sigurno zatvaranje i savršeno prianjanje čizme. Ekskluzivna FOX Duratac™ gumena smeša pruža izvanrednu izdržljivost i neuporedivo prianjanje na spoljnoj đonu i zaštiti od habanja. Udobna postava od Air-Mesh materijala tretirana sa Microban® tehnologijom (antimikrobna i protiv neprijatnih mirisa). Najlon-fiberglas kompozitna uložna ploča sa Anti-Shock jastučetom na peti pruža otpornost na udarce, stabilnost i prianjanje.  
Oblikovani EVA uložak sa antimikrobnom postavom pruža udobnost, amortizaciju, kontrolu mirisa i podršku tokom vožnje.  
Đon i uložak mogu se zameniti.

ID Oglasa: #151954331
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.