slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Moto jakna sa protektorima FLM 58 velicina XL kao nova

9.000 dinFiksno

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
285
5
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Cene Su Fiksne
Član od 18.01.2013.
Prodajem svega par puta obucenu moto jaknu FLM velicina 58 odgovara kao XL. Na  poslednje dve fotografije vidite kako stoji na coveku visine 190cm i tezine oko 95kg. Jakna je izuzetno kvalitetne izrade kao i materijala. Model nema postavu na skidanje. Poseduje protektore na lakotovima, ramenima i ledjima kao i mnostvo ventilacionih otvora tzv "luftera". Na prednjoj strani je dupli vetroodbojni cibzar. Nema apsolutno nikakva ostecenja niti bitnije znakove upotrebe. Stanje je jasno prikazano na fotografijama. Prodaje se po krajnje fiksnoj ceni od 9.000rsd.
ID Oglasa: #161736752
Informacije
-Ako gledate ovaj oglas to znaci da je aktivan i da je artikal dostupan.
-Ako Vam navedena fiksna cena ne odgovara nemojte dalje trositi vreme na cenkanje ni sebi ni meni.
-Nikakve zamene me ne zanimaju.
- Slanje preferiram postexpressom, ako je veci paket (preko 60cm) onda Bexom, iskljucivo o trosku kupca te me nemojte pitati da ja placam postarinu.  
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.