slika
1 od 1

120/70-14 City Grip II- Michelin

8.790 din

Beograd | Batajnica
Novo
82
5
pre 15 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
KomppCO
Član od 10.04.2015.
Svi oglasi

 

Grip- je sposobnost gume da odgovori na zahteve vozača bez obzira na uslove (kočenje, vuča ili promena pravca)

Za drumske gume, prijanjanje zavisi uglavnom od sastava gumene mešavine, pritiska naduvavanja i podudaranja između ova 2 parametra i površine puta.

Na mokrim površinama, uprkos maloj širini kontaktne površine sa kolovozom – 7 do 9 mm u zavisnosti od veličine pneumatika -, visok pritisak u gumama od oko 7 kg/cm² (ili 7 bara) na mokroj površini je dovoljan za sečenje vode koja se nalazi na putu, omogućavajući tako gumu da prijanja uz put, Michelin je razvio PST tehnologiju,

Zahvaljujući PST Tehnologiji, Michelin je lansirao na trziste City Grip gumu,

City Grip su prve gume koje pored PST Tehnologije poseduju i lamele(žleb/kanal u gazećem sloju gume, radi poboljšanja prijanjanja)

Michelin City Grip se koristi kako na skuterima 50cc, tako i na skuterima 125cc, čak je rado stavljaju i koriste na skuterima veće kubikaže. Kao jedan od razloga je verovatno izuzetna sposobnost i prilagodjavanje gume na prelazak sa suvog na mokri drum(i obrnuto) bez proklizavanja.

 

 

Generalni uvoznik i disrtibuter Bardahl aditiva i maziva za Srbiju.

Kompp Co
Majora Zorana Radosavljevica 70 ; Batajnica
060-18-19-202

Aleksandra Tijanica 12 , Novi Beograd 

060-18-19-203

 

Mogucnost placanja karticom , kao i cekovima na rate.

Za vise informacija stojimo Vam na raspolaganju!

 

ID Oglasa: #159534156
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.