slika
1 od 1

Flexible- Guma u spreju za izolaciju, zaptivanje i lepljenje

890 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
1
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Da li ste ikada imali problema sa propuštanjem vode ili vazduha kroz razne pukotine i šupljine? Da li ste ikada pokušali da popravite oštećenja sa klasičnim gumama i trakama za zaptivanje, ali bez uspeha? Ako je odgovor “ da” , onda je guma u spreju pravi proizvod za vas! Naša guma u spreju je izrađena od visokokvalitetnog sintetičkog materijala koji se lako prilagođava različitim oblicima i površinama. Dovoljno je da je raspršite iz boce na željeno mesto i ona će se brzo i efikasno sama prilagoditi, i stvoriti nepropusnu barijeru protiv vode, vazduha i drugih materija. Guma u spreju se može koristiti za zaptivanje i izolaciju različitih površina, kao što su creva, cevi, krovovi, prozori, vrata, automobili i mnoga druga mesta. Ona je izuzetno jednostavna za upotrebu i ne zahteva nikakvo prethodno znanje ili veštine. Pored toga, guma u spreju se može koristiti i kao lepak za spajanje različitih materijala, poput plastike, drveta, kamena i drugih. Ona je izuzetno snažna i otporna, te se ne ljušti ni raspada sa vremenom. Otporan na sve vremenske uslove Ne dozvolite da Vam sneg, kiša, vetar ili jako sunce pokvare dan. Tečnu gumu možete naneti na mokre, kao i suve površine znajući da mu i najopasnije vremenske nepogode ne mogu ništa. Kao da se ništa nije desilo Ne brinite se, Vaši gosti i članovi porodice neće primetiti popravke. Tečna guma u spreju dolazi u tri boje: beloj, crnoj i providnoj što znači da će se savršeno stopiti sa bilo kojom površinom ili prostorom. Savršen za sve poslove po kući Sa tečnom gumom u spreju možete sprečiti prokišnjavanje krova na kućici za pse, zakrpiti slomljenu saksiju, sprečiti prodiranje vode i vazduha u prostorije ili zapečatiti razne pukotine u pločicama. Upoznajte novog majstora koji je uvek tu za Vas kada je najpotrebniji. Rešite bilo koji problem za svega par sekundi.

ID Oglasa: #165867127
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.