slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

NIU UQi+ Sport Elektricni motor 40kmh domet 70km

1.000 €Fiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.733
24
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola
Član od 31.08.2016.
Svi oglasi
Presao 10km, bez tragova upotrebe.  

Prodaje se bez papira, kupljen je kao elektricni bicikl ali iskreno ne znam da li moze da se vozi bez registracije, ima lanac i rupe da se montiraju pedale.  

USB-C punjac za telefon.

Uz motor idu 2 kljuca za paljenje i dizanje sedista, dve kartice pomocu kojih je moguce upaliti motor (NFC), daljinski imobilajzer i dva kljuca za kasetu.

Baterija se vadi, ima rucku za nosenje i puni se npr nocu kad je jeftina struja, voznja vas ne kosta maltene nista.

NIU Motor ELEKTRIČNO UBRZANJE KOJE MORATE DOŽIVETI Kroz obimna istraživanja i analizu, sa ponosom predstavljamo naš napredni bezčetkasti magnetni motor. Svaka komponenta električnog pogona serije UQi je precizno dizajnirana kako bi se postigla savršena ravnoteža između snage i energetske efikasnosti, osiguravajući da motor pruža dovoljno snage uz smanjenje gubitka energije.

Tehnologija LAKO ZA KORIŠĆENJE PAMETNE FUNKCIJE NIU Cloud ECU je nadograđen na našu novu generaciju verzije 3.0 telematskog kontrolera. Kao mozak vozila, on nadgleda, prikuplja i analizira informacije o vozilu desetine puta u minuti. To vam omogućava da na daljinu pratite dijagnostiku vozila i GPS sistem protiv krađe. Pored toga, njegove OTA funkcije vam omogućavaju da bežično nadogradite softver vašeg skutera bez potrebe da ga odvodite na servisnu stanicu.

NIU APLIKACIJA: VAŠ LIČNI PAMETNI UPRAVLJAČ SKUTEROM

Moćne sposobnosti obrade podataka Cloud ECU-a omogućavaju vam da na mobilnoj aplikaciji u realnom vremenu proverite 17 različitih statusa vozila kao što su lokacija, istorija vožnje, status vozila i statistike o energiji. Takođe dobijate pristup dijagnostici vozila, upozorenjima protiv krađe i posleprodajnoj usluzi.

Sistem Kočenja Elektronski Sistem Kočenja (EBS) i Regenerativni Sistem Kočenja Kada kočite na običnom skuteru, kinetička energija se proizvede i zatim potroši. Sa našim EBS-om, kinetička energija proizvedena tokom kočenja se hvata i reciklira nazad u bateriju, produžavajući vaš domet do 6%.

Baterija Sistem Upravljanja Baterijom (BMS) Niu je dizajnirao i razvio sledeću generaciju BMS-a. BMS radi više od preciznog izračunavanja punjenja i pražnjenja. Analizira struju, napon, temperaturu, komunikacije i još 10 drugih mehanizama električne zaštite kako bi osigurao da je svaki deo baterije zaštićen i da radi efikasno.

Maksimalna Brzina 37 km/h

Domet 64-80 km

Povezivanje sa Aplikacijom 3 Godine

Motor NIU

Stalna Snaga* 750W

Tehnologija Baterije NIU ENERGY - LITIJUMSKA BATERIJA

Vreme Punjenja 7 sati

Težina Baterijskog Paketa 10.5 kg

Prednja Guma 16" - 2.5

Zadnja Guma 16" - 2.5

Sistem Osvetljenja LED Far Da

LED Kočiono Svjetlo Da

LED Zadnje Svjetlo Da

LCD Instrument Tabla Da

Dimenzije Dužina (uključujući prednje i zadnje blatobrane) 174 cm

Širina 70.4 cm

Visina 105.2 cm

Visina Sedišta 74.7 cm
ID Oglasa: #163611375
Informacije

Radno vreme od 9 do 17h radnim danima, sub i ned ne radimo.
Adresa je Bulevar Arsenija Carnojevica  91, stan br. 3.
Telefonza kontakt je 063 256 206 ili email kupujemtelefone@gmail. com

Ne odgovaramo na poruke clanova koji nemaju minimum 5 pozitivnih ocena ili imaju negativne ocene, kontakt iskljucivo na broj telefona 063/256-206 u tom slucaju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.