slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Piaggio MP3 530 HPE Executive

11.300 €

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
187
0
pre 10 dana
Zvonko
Član od 26.01.2011.
Svi oglasi

Prodajem Piaggio MP3 530 HPE SPORT kupljen nov u salonu kod nas u P. G. S. Motori 17.10.2022. Jos u GARANCIJI do 10.2024god. ! ! Prvi i jedini vlasnik. Registrovan naravno i ove g. do 10.2024 Presao samo 2.508 km. Bez ijednog ostecenja a kamo li ogrebotine. Servis prvi uradjen u servisu 3-T Balosavi . Drugi servis je u petom mesecu ove godine ili predjenih 10.000km. sta se pre ispuni od rokova. Prodaje se radi prestanka voznje trajno. Operisao sam oba dve sake zglobove i vise nemam pokretljivost u njima, te nisam vise u mogucnosti da vozim a i automobil sve teze. Skuter vozi i *B* kategorija. Isao samo pre operacije zglobova , na more u Grcku i tamo je bio sve vreme pokriven pod ceradom. U Srbiji uredno garaziran i prekriven, kisu nije video. Folije providne i jako tanke PREVENTIVNO odmah po izlasku iz salona zalepljenje na patosnice levo i desno i na tunelu cepa za gorivo ( da se ne izgrebe od cipela i peska ). vizir veci i siri kupljen za bas taj model GIVI kao i nosac za navigaciju-kameru-itd. isto GIVI. Originalni vizir skinut odmah po kupovini skutera i zapakovan tako da i on ide uz skuter. Kofer nov kupljen GIVI MAXIA 4 sa naslonom za ledja, ploca za kofer GIVI , gradjena i brava za otkljucavanje i zakljucavanje preko aplikacije na telefonu. Naravno ima i klasicno otkljucavanje kljucem ( 2 kljuca idu sa koferom. ) U kofer ugradjena LED crvena svetla povezana na kocnicu sa efektom stroba 3 put kratko zatreperi pa blinka normalno 3 puta a onda trajno svetli. Ispod kofera a iznad samog fabrickog stop svetla , ugradjena isto crvena Eagle Eye DRL 6 komada i sinhronizovano svetli zajedno i na koferu i na fabrickom stop svetlu. Fabricki ima sva svetla LED. Dodani nosac sa USB-om za telefon i nosac za casu ili flasicu . Fabricki u polici iznad km sata ima isto USB. Ugradjen i buzer za zmigavce ( cesto zaboravim da iskljucim pa me zvucno opominje da je aktivan ). Moze i bez kofera i ploce za kofer - stvar dogovora. Kocnice fantasticno zaustavljaju, mada sam iskljucivo koristio kocnice na guvernali posto nemam desnu nogu pa ne mogu ni da koristim noznu kocnicu.
Skuter NIJE LICKAN I ULEPSAVAN ZA FOTOGRAFISANJE. jednostavno je uvek cist, i prekriven carsavom jer se ne vozi .
Od fabricke opreme ima toliko da nebi stalo ovde ( na sajtu ima detaljno sta sve poseduje ) ali samo neke cu navesti jer su mi bile bitne prilikom kupovine.

3 MODA . . . Uvek sam vozio na naj slabijem EKO modu
ASR
TEMPOMAT
RIKVERC
NAVIGACIJA na satu
POVEZIVANJE SA TELEFONOM I KOMANDE PREKO LEVIH PREKIDACA ( PUSTANJE MUZIKE PRIMANJE I SLANJE POZIVA )
========================================
proba je moguca iskljucivo uz polozen depozit u navedenoj ceni
cena je 11.000e.

Zvonko
grad Kragujevac

ID Oglasa: #166012386
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.