slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

skuter za invalide

1.350 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
49
9
pre 14 dana
Vlada
Član od 16.10.2014.
Svi oglasi

invalidska kolica, motorna kolica za teško pokretne osobe koja se sklapaju za samo desetak sekundi. . genijalna kolica , lako prenosiva teška su samo 30 kilograma za razliku od ovih ostalih koja su oko 100 kilograma teška. Sa ovim kolicima nemate  prepreke. . . uz stepenice i po ravnom ih možete sami vući bez problema jer su mnogo lagana a jaka i izrađena po najnovijoj tehnologiji. . . ova kolica za slabo pokretne osobe možete ubaciti u auto , u avionu vam ni jedna avio kompanija u svetu neće naplatiti prtljag na ova kolica. . . . sa ovim baterijama možete preći 18 kilometara, a brzina se podešava po potrebi do 7kilometara/h. Nosivost ovih kolica je 120 kolograma.

baterije su nove i imaju garanciju 24 meseci. . . uz elektromotorna kolica  ide i originalni punjač koji daje signal kada se pune baterije i sl. . . . tricikl tj. elektro kolica su kao nova , malo korišćena i dobro očuvana i sve fabrički ispavna

ID Oglasa: #165949209
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.