slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Yamaha RBX 374

270 €

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
97
0
pre 10 dana
Đorđe
Član od 02.02.2015.
Svi oglasi

Da li ste spremni da svoje sviranje basa podignete na viši nivo? Ne tražite dalje od Yamaha RBX 374 električne bas gitare. Ovaj instrument je savršen spoj kvalitetne izrade, raznovrsnog tona i udobnog sviranja, što ga čini idealnim i za početnike i za iskusne basiste.

 

 

Opremljen jamahinim visokokvalitetnim magnetima, isporučuje širok spektar tonova pogodnih za bilo koji muzički žanr. Od dubokih, prodornih niskih tonova do oštrih, artikulisanih visokih, ovaj bas može sve to da pruži sa lakoćom.

 

Udobna, Sa svojim elegantnim i ergonomskim dizajnom, RBX 374 je zadovoljstvo svirati satima. Glatki vrat od javora i nastavka od palisandera pružaju udobno i brzo iskustvo sviranja, omogućavajući Vam da se krećete po bini bez napora.

 

Čvrsta konstrukcija, napravljen da traje, RBKS 374 ima čvrstu konstrukciju karoserije napravljenu od vrhunskog drveta, obezbeđujući izdržljivost i pouzdanost.

 

Elegantan dizajn: Sa svojim elegantnim dizajnom i upadljivim završnim obradama, RBX 374 će sigurno skrenuti pažnju gde god da krenete.

 

Odlično stanje, bez problema ili nedostataka o kojima bi se moglo govoriti.


 

ID Oglasa: #166222004
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.