slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pearl Zenithal Resonator doboš

580 €Fiksno

Inostranstvo
Korišćeno
Dostupno odmah
22
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mare
Član od 03.11.2009.
Svi oglasi

Na našim prostorima ga nema ili ako grešim, ne verujem da ih ima više od dva. Doboš je rađen za Japansko tržište odakle sam ga i ja nabavio. Da napomenem da sam ja drugi vlasnik ako je to bitno. S obzirom da je Pearl iz tih godina imao jako loš hardware na svojim top modelima (mislim na serije MLX, BLX, CZX, SZX, Z Custom, Zenithal, itd) na ovom dobošu sam kompletan hardware zamenio i on je skroz nov. Dakle Shell, značka i airvent su originalni, sve ostalo je skroz novo. Naravno, nikakva dodatna bušenja, prepravljanja i sl. Verujem da vredi, s obzirom na kvalitet i stanje samog shell-a, zamena hardware-a koji nije bio ni malo jeftin. Izvinjavam se na dužem tekstu oglasa ali s obzirom na retkost ovih modela, morao sam malo da opišem za neupućene. Ostalo neka kažu slike.

Pearl Zenithal Resonator 14"×6½ "

ID Oglasa: #166175225
Informacije

Za preuzimanje iz Beča ili okoline se morate sami organizovati jer robu više lično ne donosim. Zamene me ne zanimaju i rezervacije više nisu moguće.

Napomena:
Navedena cena je za keš, jer zlato, srebro, ostale plemenite metale, bisere, drago i poludrago kamenje, hartije od vrednosti, domaće životinje, automobile, skutere, itd. ne primam.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.