slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Allen & Heath Xone 1D - Očuvan

8.900 din

Vranje
Korišćeno
Dostupno odmah
28
4
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 03.06.2012.

Prodajem potpuno ispravan Profi DJ Controler Allen&Heath model Xone:1D

Isporučuje se sa Usb kablom. Stanje vidljivo na fotografijama.

Od nedostataka bih naveo da fale dve plastike na klizačima, ostalo sve kako treba

Lično preuzimanje ili slanje po dogovoru, Bez zamene, Hvala

 

 

Xone:1D je namenski MIDI kontroler povezan i napajan putem USB-a, koji se može koristiti za upravljanje DJ softverom kao što su Ableton Live i Traktor.

Može se koristiti s DJ mikserom bilo koje marke ili stila za dodavanje digitalne kontrole, ili dodajte 1D i Xone:2D omiljenom mikseru kako biste dobili ekvivalent Xone:4D!

Kao i USB veza, Xone:1D ima 5-pinske DIN MIDI utičnice za povezivanje s drugim uređajima koji podržavaju MIDI, kao što su sampleri, sekvenceri ili snimači.

Na isti način kao što radi hvaljeni Xone:4D mikser/kontroler, sve MIDI kontrole mogu se preslikati na softver za korištenje kao navigacijske kontrole, pružajući korisniku istu taktilnu kontrolu izvedbenog softvera.

Kompatibilan s bilo kojim računarskim softverom koji ima MIDI funkcije koje se mogu dodeliti 5 linearnih fadera od 60 mm 8 zakočenih rotirajućih posuda 19 tipki (4 osvijetljena) 5 rotacijskih enkodera s funkcijom "push to switch".

Višenamenski jog kotur s preklopnom kontrolom navigacije. . . 

ID Oglasa: #165905761
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.