slika
slika
1 od 2

RGB led muzicki ekvilajzer

1.100 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
431
28
pre 10 dana
Odgovara na 57% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milos 029PZ
Član od 07.05.2021.
Svi oglasi

Ugrađeni visokoosetljivi mikrofon (kontrolisan zvukom). AGC algoritam obezbeđuje najbolje efekte kada se promeni ulazni signal. Osvetljenost, brzina, osetljivost i AGC se mogu lako podesiti.

32 nezavisna RGB LED dioda u boji. Opciono više od 8 dinamičkih displeja, opciono 60 kombinacija boja. Podržano je prilagođeno podešavanje brzine ritma. Prilagodite komponente kalupa za LED osvetljenje da boje budu meke.

Integrisano kućište od aluminijumske legure. Dimenzije pribl. 181*16*15 mm. Podržano je prilagođeno podešavanje brzine ritma. Dostupni su monohromatski režim i režim u boji. Svetlosna grupa i vršno svetlo mogu se prilagoditi.

Uključite i igrajte pomoću Micro USB kabla. I napaja se preko USB 5V. Napon napajanja mora biti 5V. Ne prelazi 5V. U suprotnom, ploča lampe će se oštetiti.

Ova LED traka sa aktiviranom muzikom može se primeniti na mnogo mesta, dobra atmosfera LED DJ scenska lampa za dekoraciju enterijera automobila, zabavu

Dolazi u kutiji 


Porucivanje:


Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto

Telefon za kontakt 

ID Oglasa: #143450656
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.